28.11.06

Hitsi


Hitsi että säikähdin tänään. Google oli nimittäin yllättäen muuttanut kirjautumistunnuksiani palveluihin kun eilen otimme Kissamaun kanssa käyttöön Google Talkin.
Kätsä pikkuikkuna, jossa voi livenä kirjoitella kaverin kanssa. Siis niinkuin Messenger, mutta Googlen perhettä.
Onneksi arvasin mistä oli kysymys ja pienen arvuuttelun jälkeen pääsin sisään muuallekin. Tukka kerkesi jo nousta pystyyn kun se herjasi vanhoja tunnuksia Bloggerissa.Tässä tänään nettiä tutkiessani bongasin seuraavaa:

Pekolan Tare antaa myrskyvaroituksen kuvajournalismin saralla. Täältä pesee! Viiltävä ja syväluotaava kuvatekstikin oli värkätty ja nyt odotetaan Pulitzeria. Taren raportti Smash Asem spektaakkelista teki minuun jo tässä taannoin suuren vaikutuksen. Siis lähinnä se, että se edusti kansalaisen näkemystä tilanteen eskaloitumisesta, eikä ollut tosiaan sitä ammattimedian toistamaa poliisi/sisäministeriö -jargonia.

Puusakin ruotii kuvajournalismin terävimmän kärjen tilaa.

Ansiosidonnaisia päivärahoja leikataan jälleen. Se on siis pelkästään työttömän itsensä vika näiden mänttiääliöiden mielestä jos ei työtä löydy. Onneksi Vasemmistoliitto edes touhuaa lain hylkäämistä. Aaargh, että tuo kyykyttäminen on raivostuttavaa.

Fortum ilmoitti hinnankorotusten peruuttamisesta. No, ihmekös tuo kun asiakkaat rupesit ramppaamaan ulos sankoin joukoin. Tässä nähdään klassinen esimerkki siitä kun "asiakas äänestää jaloillaan". ;D