7.9.08

Uusia blogeja, organisointia, ajankohtaista


Vaikka olin eilen baarissa, nousin uuteen päivään pirteänä kuin peipponen. Not.
"Jokatapauksessa nautittu karpalomehu (täysin ilman alkoholiterästeitä) oli mainio juomavalinta, sillä eräällä siirtymätaipaleella virkavalta puhallutti minut autonratissa.

Yksi mukava tarjoilijapoika jopa tarjosi minulle yhden mehun ilman veloitusta. Tällaisesta ystävällisyydestä tuli oikein hyvä mieli. Heh, kyseessä oli vieläpä se paikka missä eniten olen käynyt (=muutaman kerran) avioeron jälkeen, suursuomalais-ugrilainen urbaani agraarirockravintola Punaniska.

Ilmeisesti selvä ihminen on kuitenkin melkoinen harvinaisuus baarissa, kun tarjoilijat kysyivät mehutilauksen yhteydessä poikkeuksetta, että eikö alkoholia laiteta sekaan ollenkaan. Alkuillasta nautin myös karaoke-esityksistä laitakaupungin iloissa ja Vakiopaineessa erittäin hyvän kahvin", Halo kertaa edellisillan kuvioita, joista mainostettu komiikka jäi sitten kuitenkin pois myöhäisen keskustaan saapumisen johdosta.
Uusin tänään (en ole vielä tehnyt, mutta teen) nuo linkit omiin verkkosivuihini, muutoksia ja uudistuksia tullut ja tulossa.
  • Tämä blogi Halo Efekti on edelleen pääblogini ja Halo Efektin multiblogaus mediaimperiumin headquarters. Tätä päivitetään ahkerimmin ja jatkossa se päivittynee useita kertoja päivässä, jollei ole mitään erityistä estettä. Homma jatkuu kutakuinkin ennallaan, kuvia tulee sekä mobiilisti että kameralla, juttujen tasoa pyritään nostamaan. Ollaan Jyppilässä ajan hermolla, tai jotakin sellaista :D
Minä muualla, ajankohtaiset tiedotteet
Kerää syötteitä olennaisista yhteisöpalveluista, joissa olen mukana. Ystävällismieliseen ja älyä ihailevaankin fanitukseen ja stalkkaukseen. Täpätkää minut rohkeasti kaveriksi, niin minäkin teen teille :D
Elisan palvelimella oleva galtsu, tehty 2007 - kaipaisi uusimista
Yleistä mölinää, mutta myös erittäin fiksua ja asiallista keskustelua ajankohtaisista aiheista. Jaiku on nyt avoin, minultakin saa meilillä kutsuja gmail(haloefekti - muodosta itse osoite). Kontakteissani on enimmäkseen jaikun aktiivisesti keskustelevaa suomipossea.
UUSI BLOGI WORDPRESSISSÄ! Halusin myös yhden WP-blogin sen käytön harjoitteluun.

About:

"Sivun taustapiruna häärää Halo Efekti, tuo blogaava ja valokuvaava anonyymi pseudonyymi Jyväskylän seutuvilta. Tukikohta täälläkin, kuten niin monessa muussakin yhteisöpalvelussa. Minulla on kymmeniä blogeja, valokuvausblogejakin on ollut jo useita. Viimeisin niistä on Halo Efektin Kuvatulva.

Täällä on tarkoitus esitellä valokuvausharrastusta omasta näkövinkkelistäni. Valokuvaukseen ja sen harrastamiseen liittyviä asioita, jotka ovat kiinnittäneet huomiotani.

En ole laiteorientoitunut, joten tekniikkalätinää täältä et löydä. Tarkoitus on kerätä tänne “leikekirjatyyppisesti” mukavia ja mielenkiintoisia netistä tai kavereilta bongaamiani kuvaamiseen ja kuviin liittyviä resursseja vastaisuuden varalle ja myöhemmin ajan kanssa palattaviksi."

Netvibes sivuni. Kerää syötteitä sieltä täältä.
Ei ole vielä mitään, mutta kun saan inspiraation aiheen tiimoilta - tulossa on. Aihepiiri on vielä avoin, kun en ole keksinyt mistä kirjoittaisin :D Pitäisi harjoitella wikin tekemistä ihan oman osaamisen kannalta.
UUSI VALOKUVABLOGINI BLOGGERISSA. Pelkkiä kuvia, ei jorinaa ollenkaan muuta kuin kommenteissa. Jatkossa tulen laittamaan Valokuvatorstai-haasteet tänne.
Halo Efektin legendaarinen uutismix. Älä odota että Hesari kääntää jutut viikon päästä, vaan seuraa alkuperäisiä lähteitä realtime-ulottuvuudessa. Mukana myös tuomiopäivän seuranta, oppimisresurssit ja valtavasti mielenkiintoista löytöä ihmiseltä, joka on keskimäärin online päivittäin enemmän kuin 15 tuntia.
Visiittikortti, että tunnistat minut jos satut törmäämään IRL. Nykäise hihasta, olen erittäin helposti lähestyttävä täti-ihminen.

Muuta, eivät enää päivity tai ovat kesken:
Ja nyt siivoilemaan ja pyykkäämään. Aurinko paistaa että kuvatakin pitäisi. Tiikkariin pitäisi mennä katsomaan eläkeläisiä viikonlopun kunniaksi. Kissojen kanssa pitäisi leikkiä ja touhuta. Arki - ihana asia!

EDIT 26.2.2008
Nyt myös täällä ja muutamassa muussakin :)