3.12.06

10 meemi


Swede tän alotti ja -GF-, http://haisaappaat.net pisti kiertämään minulle eli Kukkahatulle. Siis kymppimeemi kuulumisista, olkaa hyvät.

1. Viikonloppu menee levon merkeissä pääosin, laiskottelua siis. Sain kuitenkin käytyä Tiikkarissa vanhempien luona ja tänään on tarkoitus vielä siivota himassa. Muutaman kuvankin otin - mut kelihän ei nyt kyllä mitenkään suosi valokuvausharrastusta.

2. Duunissa pidämme joulun välipäivät rokulia perinteisesti. Ei viitsi siihen lomiakaan tuhrata, kivampi pitää kevättalvella kokonainen viikko vapaata. Onneksi saan vähän veronpalautusta, niin talouskaan ei mene aivan kuralle. Alkava viikko tarjoaa myös yhden ylimääräisen vapaapäivän itsenäisyyspäivänä.

3. 50mm täyskennosa tai kolmevitosessa ei nyt ole minulle mitenkään hebreaa, mutta en koskaan edes puhu noin. Mulle on aivan sama mitä kukakin tekee kuvauksen suhteen, en ole pätkääkään laiteorientoitunut - kuva eli lopputulema on tärkein, aivan yksi lysti miten siihen on päästy. Itse asiassa arvostan enemmän jos hieno kuva on aikaansaatu lelu/suttuvehkeillä kuin hintavilla hifi-vehkeillä.

4.Meinaan ostaa keittiössä jääkaapin päällä olevaan telkkariin toisen digiboksin (olkkarissa on ollut jo vuosia) joulun jälkeen kun hinnat halpenee. Joululahjukset on ollu meillä jo perinteisesti ihan minimissä, jokainen tietää itse mitä tarvii - mitään krääsää on aivan turha hommata ja ottaa stressiä siitä tykkääkö joku tällaisesta villapaidasta tai onko hänellä jo joku kirja tai levy.

5. Runen neulanreikäkerholla oli pikkujoulut perjantaina. Olin siellä, mutta oli lähdettävä aikaisin pois kun piti sattuneesta syystä olla autoilukunnossa seuraavana aamuna klo 5.00. Oikein mukava tilaisuus oli ja nyyttäreissä kestitys oli suorastaan ylenpalttinen. Duunissa menemme ennen joulua viimeisenä duunipäivänä iltapäivällä pikkuporukallamme johonkin raflaan syömään, tai niin on ainakin aina ennen tehty.

6. Alkoholin maistuminen jatkuu perinteisillä linjoilla. Siis ei maistu. Mun suu on sellainen etten pidä viinan mausta. En ole mikään absolutisti, mutta kun ei maistu niin ei maistu. En kyllä häiriinny toisten ottamisesta yhtään, päinvastoin iloisten ihmisten kanssa on aina kiva olla, kunhan homma ei mene loppupeleissä ihan örvellysasteelle.

7 Tänään otin tossa toisella digillä muutaman ulkokuvan ja laittaisin ne nettiin mutta nyt on vaihteeksi Bloggerissa joku probleema, joka on poistanut editorista kaikki työkalut. Neulanreikäkuvaus eli seuraava kehitysmahdollisuus on joulutauon takia vasta 10. tammikuuta, jotta nyt pitäisi keskittyä joulunpyhien aikana valmistamaan useampi kamera loppuun asti, tarpeet on jo kerätty valmiiksi.

8. Mulle on ihan sama milä kukin kuvaa. Formaattisidonnaisuus ja ehdottomuus on aivan anaalista. Kuvaan itse välillä kuvan viikossa Motorolan kännykän vanhalla pahvilaatikolla. Olisi ilmeisesti syytä epäillä lääkityksen sopivuutta jos rupeaisin kauheasti muille paasaamaan ja vaahtoamaan että sehän nyt on ehdottomasti ainoa oikea tapa valokuvata eikä mikään muu käy millään ja on aivan suurta humpuukia ;D

9 Digissä on omat hyvät puolensa, samoin filkassa. Digi on ehdottomasti valtavan paljon helpompi, joten se on siis hyvinkin jees. Tykkään myös neulanreikäkuvauksen taikatunnelmasta, vaikken sitä vielä osaakaan kunnolla, pahvilaatikko tai peltipurkki on siis mitä mainioin kamera. Kaikilla välineillä saa mestarilaukauksia kun osaa.

10 Ja viimetteeksi haastan kaikki ketkä haluavat osallistua.