28.12.06

Aristokraattista

My Peculiar Aristocratic Title is:
Very Lady Halo the Pusillanimous of Throcking in the Hole
Get your Peculiar Aristocratic Title


Melkein blogista bongasin tällaisen erikoisempia aatelisarvoja generoivan saitin. Täytyypä ottaa sanakirja avuksi, vai osaako joku heittää lonkalta sujuvan käännöksen?

Eilen katsoinkin sivusilmällä telkusta Elisabeth I:stä kertovaa brittidraamaa. Olin kyllä aika ällistynyt kun nihrasivat kirveen kanssa Skotlannin Mary-kuningattarelta päänupin kirjaimellisesti irti, irtosi vasta tosin toisella rytkäytyksellä - toisessa kohtauksessa hakkasivat jollakin "tapparalla" pettureiksi havaittuja ukkoja laverilla keskivartaloon ja välillä rääpivät sieltä sisuskaluja esille. Siis erikoisefektit olivat kyllä minulle ainakin hivenen liiankin tehokkaat. Jos olisin tuonkin tiennyt niin olisin osannut välttää kyseisen ohjelman katsomista, mutta nyt nuo askaret ovat tallentuneet verkkokalvoilleni peruuttamattomasti. Aivan kuin olisin ollut itse teloittajaisissa pällistelemässä. Hyi shaakeli!

Ikkunaiineskin oli nähnyt samat kohtaukset. Hän pohtiikin kirjoituksessaan Muuttuuko ihminen? - sitä kun tämä teloitusasia on taas Saddam Hussein osalta ajankohtaista kuukauden sisällä.

Tästä tulikin mieleen ja alkoi päässä soimaan tuo vanha piisi Muuttuvat laulut
Säv: Rauno Lehtinen
Sanat: Tuula Valkama
Muuttuvat laulut vuosien mennen, aika pois paljonkin vie. Muuttuuko ihminen, ja mihin suuntaan voi viedä huomispäivän tie? On kenties vaikeaa...