20.12.06

Snap Preview Anywhere

Snap Preview Anywhere - linkkien esikatselu JavaScriptillä

via ,sanoi Erkka. on Dec 20, 2006
"Asensin juuri tähän blogiin Snap Preview Anywheren, joka on sivupohjaan lisättävä JavaScriptin pätkä, joka lataa esikatselukuvat linkkien takana olevista sivuista.

Eli kun hiiren laittaa sivulta ulos menevän linkin päälle, avautuu automaattisesti kelluva esikatselukuva kohteena olevasta sivusta." ,sanoi Erkka.

Teidän, joilla JavaScript ei ole päällä, on oltava ilman tätä ominaisuutta. Siis minäkin "asensin" sen eli laitoin templateen just ennen /head-tagia koodinpätkän, minkä saa täältä.

Jos jotakin rupeaa oikein korpeamaan tällainen kikkailu - niin valittakaa rohkeasti kommenteissa. Lyhyen testituokioni aikana en havainnut sitä ainakaan kovin hankalaksi Tuliketulla. Korjatkaa jos olen väärässä.

EDIT 21.12.:
Huom. Lisää mielipiteitä ponnahdusikkunoista ja niiden hyödyllisyydestä/häiritsevyydestä kaivataan... Mielellään nimen kanssa, joka blogissa ahkerana kommentoijana urakoiva anonymous on yleensä senverran eriäviä mielipiteitä tarjoileva - ettei pelkästään sen pillin mukaan kannata tehdä yhtään mitään ;)

EDIT 23.12: Nämä on nyt sitten poistettu ainakin toistaiseksi käytöstä. Tuli kolme palautetta että niistä ei pidetä, joten otin ne "läpyskät" sitten pois vanhoja kävijöitä kiusaamasta.