18.12.06

Viikkovitonen 51/2006


Viikkovitonen 51 -06

via skrubu by pni on Dec 18, 2006

Kolmas adventtikynttilä on saanut eilen palaa kahden aikasemman seurassa jättäen neljännen yksikseen odottelemaan ensi sunnuntaita. Joulu on ovela, toteaa Viikkovitonen, neljäs adventtihan on samalla aatto. Siksipä tällä kertaa siitä siis viis.

  1. Mikä olisi mielestäsi sinulle se paras joululahja?
  2. Entä mikä on se se lahja jonka (/ne lahjat jotka) tulet oikeasti saamaan?
  3. Mikä antamistasi lahjoista tulee aiheuttamaan suurimman tunteenpurkauksen saajassaan?
  4. Tuleeko joulupöytään perinteiset kinkku + laatikot vai jotain vaihtoehtoista?
  5. Vaan mitäs luulet, tuleeko joulusta valkoinen vai musta?
  1. Oikeasta en tiedä, mutta yksi väärä on jo tullut. Selkeesti muki-ihmiselle lahjoitettiin pikkiriikkinen leikkimökkiin sovelias espressokuppi. Eikä pelkästään yksi, vaan kuuden kupin setti kaikkine tykötarpeineen. Mihin mä senkin nyt laitan?
  2. Yritän vannottaa kaikille että en halua lahjoja (ja yritän varmistaa sen olemalla itse ostamatta niitä heille). Aina kuitenkin tulee jotain, en mahda sille mitään - olen vissiin liian kiltti? Se minkä tulen saamaan on hyvä mieli siitä että en osta kenellekään mitään tarpeetonta krääsää. Avustan kyllä lähimpiäni ympäri vuoden, jos apua tarvitaan.
  3. Kolmas on aika paha kysymys kahden ekan verryttelykysymyksen jälkeen. Mahdollisesti joku kiristelee hampaitaan kun ei saa mitään, mutta ei kehtaa sitä tunnustaa minulle?
  4. Kinkku on jo ostettu muttei paistettu, samoin löytyy joululohi. Laatikot ja rosollit hommataan, eiköhän tässä siis mennä varsin perinteisillä linjoilla.
  5. Täällä on jo sentti lunta, että hyvällä tahdolla sen voi tulkita valkeaksi jouluksi. Se tuskin sulaa, jollei sitten tuuli vie sitä... Muutama sentti lisää ei kyllä olisi pahitteeksi.