28.1.07

Kolmas maailmansota jo käynnissä?


"Kolmas maailmansota on jo alkanut" (Verkkouutiset / Ulkomaat)
via Ampparit.com / Ulkomaat on Jan 27, 2007

"Kolmas maailmansota on jo alkanut ääri-islamilaisten ja länsimaiden välillä, mutta useimmat ihmiset eivät ole huomanneet sitä. Näin arvioi Israelin tiedustelupalvelun Mossadin entinen johtaja lauantaina julkaistussa lehtihaastattelussa.

- Me olemme keskellä kolmatta maailmansotaa, Efraim Halevy sanoi portugalilaiselle Expresso-lehdelle.

- Ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikaan koko maailma tunsi, että on sota. Nyt kukaan ei ole tietoinen siitä. Aika ajoin tapahtuu terrorihyökkäys Madridissa, Lontoossa ja New Yorkissa ja sitten kaikki jatkuu ennallaan."
Niin no, kyllähän se Mossadin kannalta noin onkin. Terrorismin vastainen sotahan on ollut käynnissä jo vuosia ja Bush jenkkilässä mobilisoi lisää solttuja matkaan parastaikaa. Minulla henkilökohtaisesti ei kyllä ole ketään vastaan mitään. Give peace a change! On se kyllä kumma ettei täällä voi rauhassa olla? Aina on jotkut tappamassa toisiaan. Jos ihmiskunta käyttäisi nuokin rahat ja energian millä ne listivät toisiaan rauhanomaisemmin ja kehittävämmin niin missähän me jo olisimmekaan. Merkillistä touhua...

Halevy epäili että ydinasettakin jossain vaiheessa käytetään... Voiko yksityinen ihminen sanoutua jotenkin tästä touhusta irti? Perustan täten demilitarisoidun vyöhykkeen meidän pihaan. Kaikki rauhanaktivistit tervetuloa!

"Dante said that the hottest place in Hell is reserved for those who in time of crisis remain neutral, so I have spoken my piece, and thank you, dear reader. It’s a beautiful world, rain or shine, and there is more to life than winning.", Garrison Keillor.

EDIT: Linkki http://www.jihadwatch.org/archives/015011.php

"How strange that Halevy said the war would take 25 years to win. I've got a book about Nostradamus (copyrighted 1999) that says Nostradamus predicted a war with Islam that would start in late 2002 and last 26 years.

He also said that France and Italy would fall within 5 years of the start of the war. That's not entirely true either, but still, it's kind of creepy."