23.1.07

Potku versus Bistro

Myönnetään.

via fotomik by Mikko J. Kalavainen on Jan 23, 2007
"Minua on taas vedätetty. Taas.

Niinhän sitä taas kuvitteli että kaupasta saisi jotain hyvää valmiina. Herätti noi uudet "eitäysinmauttomat"-tuotteet mielenkiinnon. HK Potku.", tilittää koekeittiössään Fotomik.
Ansiokas tilitys eineistä.

En ole ostanut noita, enkä osta. Jos olisi aikaa ja jaksua pitäisi joka päivä väsätä alusta asti itse joku ateria. Keitot olisi meitsin ruumiinrakenteelle oivallinen valinta, mutta kiireisenä työläisenä sitä useinkin sortuu kaikenlaisiin valmispöperöihin vaikka inhoankin sitä "teollista" makua mikä yhdistää kaikkia niitä.

Noita en ole kokeillut mutta kokeilin tässä kolme makua Findukseksen paistovalmiista Bistro-aterioista (pakastealtaasta).
1."Mustapippurilla maustettu jauhelihapihvi, punaviinikastiketta ja perunagratiinia. Lisäksi keltaista ja oranssia porkkanaa sekä romanopapuja."
2."Naudanjauhelihapihvit kermaisessa herkkusienikastikkeessa, lohkoperunoita ja paprikaa. " ja
3. "Grillattuja jauhenlihapihvejä mausteisessa barbequekastikkeessa. Lisukkeina lohkoperunoita sekä keltaista ja punaista paprikaa."

Kuulostaa herkulliselta, mutta tosiasia on että vain hieman vähemmän teollinen se maku oli kuin tavallisesti ja hinnaltaan 1,89 (tarjouksessa) per satsi - että eihän se kokeilu kalliksi tullut. En nyt kuitenkaan menisi suosittelemaan. Kuitenkin ilmeisesti on varteenotettava vaihtoehto HK:n Potkulle, jonka Fotomik totesi huijaukseksi, josta ei tule täyteen mutta saa öklön olon.