24.3.07

Lomatöttöilyä


Yleensä laitan esille ihan staattisia kuvia missä elämä on ihan pysähtynyttä. Nyt kuitenkin tykkäsin että jotain eloa pitää saada tähän kuvaan, joka nyt on tosin tarkoitettu lähinnä Kissamaulle dokumentiksi ja on ihan perhealbumikamaa.

Oli puhe tossa viikon alussa että olisi ohjelmassa jonkuntyyppistä pienimuotoista kodinkunnostelua. Sitä kyllä vähäisessä määrin tapahtuikin, mutta peräti niin pienimuotoisesti että siitä ei saa edes valokuvaa otettua. Korjattiin rappusista pari katkennutta ruuvia ja kiristettiin kaidetta. Sitten sellaista yleistä siivoilua ja järjestelyä - mikä on edelleen kesken.

Pihalle järjestettiin uusi linnunruokintapaikka, jota tosin ei vielä ole tinttien puolesta löydetty - kun luonnonantimet ovat tähänaikaan vuodesta ihan riittävät. Se ruokintapaikka on nyt niin kivan näköinen että kuistin suojasta pääsee ottamaan niistä tinteistä kuviakin (siis pääsisi, jos olisi lintuja). Isosta ikkunasta böördien touhut näkyy myös kissoille.

Tässä kuvassa on olennaista Surkun liike-energia ja nuo uudet vihreät päiväpeitot prisman valikoimista á 12,- euroa/kpl ja se että sohvat ovat nyt peräkkäin ison ikkunan seinällä (mikä siis ei liikuta ketään muuta kuin Kissamauta korkeintaan). Siis kissojen keltainen pikkusohva ja ihmisten kirjava pitempi. Tosin nyt kävi niin, että kissat ihastuivat uuteen järkkään ja valloittivat sen ihmistenkin sohvan entistä innokkaammin. Niillä on nyt kolme sohvaa, kolme nojatuolia ja yksi rottinkituoli, ihmiset saavat tulla niille myös jos mahtuvat. Kissat 6 - Ihmiset 2.

Mulla jäi yksi proggis toteuttamatta laiskuuden takia, mutta tarvikkeet on jo ostettu, että siitä sitten myöhemmin keväällä.