27.4.07

The Great Global Warming Swindle

Tämä filmi on sitä mieltä että ihmisellä ja hiilidioksidipäästöillä ei ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa. Kulutusjuhla jatkukoon kun ilmasto on aina ennenkin muuttunut suuntaan tai toiseen. Se on siis eräänlainen "imperiumin vastaisku". Propagandaa puolesta ja vastaan siis. Toisella puolella Al Goren "The Inconvenient Truth".

Minusta ei kyllä ole loppujen lopuksi ole olennaista etsiä syyllistä, jos maapallo muuttuu osittainkin asuinkelvottomaksi. Ratkaisu ongelmaan sensijaan olisi tervetullut.

Mielenkiintoinen pätkä joka tapauksessa. Tästä näkee että ilmastonmuutosteollisuuteen satsataan valtavia rahoja globaalisti ja sen ympärillä pyörii kaikenlaista oikeasti vähemmän vihreätä toimintaa ja ansaintalogiikkaa. Tekopyhästi suurimmat saarnamiehet lentelevät ympäri maailmaa ja eivät itse tingi kulutuksestaan yhtään, mutta kehitysmaiden asukkaiden kyllä pitäisi. Samoin sen varjolla myydään kaikenlaista epäekologista (lapsityövoimalla tuotettua?) krääsää.

Kannattaa myös pitää mielessä että tämän vastapropagandan takana on maailman suurimpien saastuttajien rahat, tiedotusosastojen ammattitaito, kontaktit ja vaikutusvalta. Näin meitä sumutetaan.

Katsokaapa itse, jollette ole vielä nähneet.