4.4.07

Kakattaako rattaat?


Pisteet
Yht. 20059 konetta analysoitu.
Keskiarvo
31/49

Sinun
26/49

Koneesi kunto on melko hyvä ja säilytät jatkossakin "vaihtoarvosi" pitämällä huolta itsestäsi.
Muista, että liikunta, reilusti kasviksia sisältävä ruoka ja riittävä lepo ovat parasta huoltoa koneellesi. Tee kunnon huoltosuunnitelma ja anna tulosten puhua puolestaan!


Kasvisten syöntisi on keskitasoa, mutta ei riitä vielä virittämään konettasi huippukuntoon. Lisää monipuolisesti kasviksia ruokavalioon, niin vaihtoarvosi säilyy vielä pitkään hyvänä.

Sinulla on asiat hyvässä jamassa. Muista kuitenkin varata aikaa itsellesi, perheellesi ja ystävillesi. Hyvä uni auttaa keskittymään tärkeisiin asioihin.

Suunta on oikea. Hyvä, että liikut viikottain. Lisää vielä hiukan liikettä elämääsi. Muista arkiliikunnan helppous ja hyödyllisyys. Huomaat, että se antaa lisää energiaa ja pitää pumppusi paremmassa kunnossa.

Huh huh, ruokailusi ja ravitsemuksellinen tilasi näyttää huonolta. Moottorisi rupeaa tökkimään, jos jatkat tätä rataa. Autosikin vaatii säännöllistä tankkausta ja oikeaa polttoainetta, jotta sen kone pysyy kunnossa. Muista syödä säännöllisesti ja monipuolisesti. Hyvä ruoka pohjautuu kasviksiin, täysviljatuotteisiin, lihaan ja kalaan.


Kone kuntoon kasviksilla -sivut on toteuttanut Kotimaiset Kasvikset ry maa- ja metsätalousministeriön tuella.