26.5.07

Jyväskylän Blogimiitti 2


Olipa taas kiva tavata muita JKL-bloggaajia. Paikalla Sohvilla olikin kiitettävän runsas määrä porukkaa. Mukana oli myös liuta uusia tuttavuuksia ja "vieraileva tähti" Mari Koo. Keskityin lähinnä sosiaaliseen puoleen että valokuvaus jäi sivuseikaksi, tosin näissä Jyväskylän miiteissä se kuuluu asiaan olennaisena osana. Mietiskeltyäni valokuvauskiellon kohteita tulin siihen tulokseen että tämmöisen setin voisi laittaa esille.

Koska porukkaa oli niin paljon liikkeellä en kerennyt ihan kaikkien kanssa puhua. Eniten juttelin Johannan, Fotomikin, Erkan, Runen, Kapan ja Zachen kanssa, jotka istuivat minua lähimpänä.

Voitin Jyväskylän kartalle -kisan! Tosin voitto tuli naurettavan helposti geotägäämällä kaikki Jyväskylän kaupungin alueella kuvatut 27 vanhaa kuvaani Flickrissä. yhtään uutta en laittanut.

En jaksa ruveta linkkaamaan kaikkien miittiraportteihin, mutta parhaiten blogit siis löytää joko Blogilistan luokasta Jyväskylä tai vielä helpoimmin 40100-netin linkeistä.

Kissamaulle lähetettiin erityisterveisiä ja harmiteltiin ettei hän kerennyt paikalle..

"Vanha media" eli paperipressi ei sitten vaivautunut paikalle, kun niillä oli kuulemma omat pirskeet yhdessä toisessa talossa siinä lähitienoilla ;D

Aiiniinjoo, miitissä ilmeni että eilen 25.5. oli myös kansainvälinen pyyhepäivä. Jos olisin tuon tiennyt minäkin (!) olisin ottanut pyyhkeen mukaan. Douglas Adams on myös mun suosikki.