9.6.07

Kuisti kesäkuntoon ilman kustannuksia.
Kissamau tuli Vaasasta ja rupesimme laittelemaan meidän kuistia kesäkuntoon. Muutama kukka tarvitsee vielä ostaa, muuten sinne ei hankittu mitään uutta. Eli kustannus 0,- euroa tähän asti.

Laitettiin suihkulähdekin. Suihkulähteen valmistimme siten että otettiin pihasta vanha puinen kukkalaatikko, vuorattiin se vanhasta kirpparilta ostetusta kukkapöydästä jääneellä vedenpitävällä altaalla, laitettiin altaan alle kaksi tiiltä korotukseksi, täytettiin allas parilla sangollillisella vettä ja mulautettiin sinne vielä allaspumppu - ja vielä töpseli seinään. Kaikki vehkeet löytyivät itseltä.

Kuistimme on pitkä ja kapea. Se on koko talon yhden seinän mittainen jakaantuen kahteen erilaiseen osaan L-kirjaimen muotoisesti, keskeltä kuistia tullaan taloon sisälle. Molemmissa osissa on katto. Toinen puoli on verkotettu yhdessä vaiheessa kissanhäkiksi (puuttuvat ovisysteemit vain käytännössä osoittautuivat liian hankalaksi päivittäiseen käyttöön tällaiselle kuuden kissan laumalle), mutta nyt siitä tehtiin viherhuone, jonne kissat kyllä näkevät olohuoneesta. Verkkoja myöten köynnöskasvien on hyvä kiipeillä.

Hortonomiasta kiinnostuneille tiedoksi että kuvassa oleva kasvi on keltainen päivänlilja, joka ei ole vielä kukassa.

Tekstiilit ovat kulkeutuneet minulle äitiltä ja Kissamaulta.