24.7.07

Elisan netissä! =D


Voihan julmettu tätä vauhdin hurmaa! =D

Aamulla olin vielä Soneran netissä, nyt illalla kun avasin koneen uudestaan kone meni kyllä heti verkkoon, mutta ei saanut DHCP-palvelimelta IP-numeroa. Koska palveluntarjoajan piti alustavan tiedon mukaan vaihtua jo 19. päivä osasin aavistella että vaihto on nyt sitten tapahtunut ja muutin modeemistani sitä yhtä ainoaa asetusta joka Soneralla ja Elisalla on erilainen. Ja heti sainkin Elisalta IP-numeron! Vaikka ostetun nopeuden piti olla sama kuin ennenkin, niin tämä uusi on käytännössä selvästi vauhdikkaampi(8M/1M).

Ihanaa, ihanaa! Vihdoinkin pääsin siitä Sonerasta eroon! Tämä olisi vaan pitänyt tehdä jo vuosia sitten!

Kukaan ei tosin informoinut minut siirron ajankohdasta mitenkään, mutta koska olin sen TILANNUT niin osasin toki arvata mitä on tapahtunut sillä välillä kun olimme tuolla Tiituspohjassa, Seppälän Citymarketissa ja Keski-Suomen Keskussairaalassa käväisemässä.

Osattiin parkkeetata autokin Keskussairaalalla joka on uusien liikennejärjestelyjen vuoksi ollut kova sakkorysä Jyväskylässä.
Muualla tapahtunut päivän mittaan:
  • Taas oli tapettu mies Kuokkalassa.
  • Palvelukseen haetaan via fotomik by Mikko J. Kalavainen on Jul 24, 2007
    "Palvelukseen haetaan:Alastonmalli Tarkoitus olisi siis kokeilla Holgan ja muiden Wanhojen Kameroiden ja Kuvantamismenetelmien (eli neulanreikäkuvien, Hiljaisuus Goes Nude!) soveltuvuuttaa tuohon hienoon taiteen alaan.Eli epätarkkoja, tuhruisia ja (lopulta Photoshopin avulla) vanhan näköisiä Wanhan Ajan buduaarikuvia olisi tarkoitus väsäillä sarjanen, ei siis mitään roisia.", toteaa Mikko.
  • via UFO Area News on Jul 24, 2007 eli valtavia "ei tästä maailmasta" olevia lentolaitteita kuvattu Nasan satelliittikameroilla maan ilmakehässä. Hienot ja erikoiset kuvat.