27.7.07

Halo Efekti Images, collection 1


Internetpalveluntarjoajan vaihtoon liittyy tietysti myös kotisivutilan ja sähköpostin muutokset. Kaikki mitkä liittyvät vanhaan palveluntarjoaja Soneraan ovat siis jo historiaa. Elisalta tuli paketissa 500 MT kotisivutilaa. Elisan meiliä alan käyttää mobiilisti, jahka saan puhelimen konffattua. Että osaa olla vaikeata, nyt näen puhelimesta vastaanotetut meilit, mutta en saa lähetettyä puhelimella. Joku parametri on väärin. Sinänsä edistystä, ennen ei mobiilimeilaaminen onnistunut kuin Gmail-widgetin avulla ;D

Tutuille tiedoksi että se "pp.inet.fi"-sähköposti ei enää toimi, jatkossa meilit siis haloefekti [at] gmail [dot] com.

Uudet kotisivut eli Halo Efekti images on aloitettu tänne. Siellä on nyt yksi kuvasarja vanhoja kesäkuvia, jatkossa olisi tarkoitus tehdä useampia eriaiheisia pieniä kuvasarjoja. Siirsin Gooseberry Dessert Creamin vanhan kävijälaskurin mukana, se ei ole mitenkään tarkka ja on useaan otteeseen hävittänyt tuhansia kävijöitä, mutta jostakin syystä haluan pitää sen. Olen edelleen myös jääräpää navigoinnin suhteen, aivan omilla linjoilla jälleen. Tutkin kaikenlaisia galtsuvaihtoehtoja, mutta päädyin taas siihen karuun Karviasmarjakiisselissä aloitettuun tyyliin. Että skrollaamista tiedossa niille ketkä menevät kuvia katsomaan =D That's it!

Tuonne en meinaa kirjoittaa mitään juttuja ja se vähä mitä siellä on sanoja ne on englanniksi. Ei sillä että tässä nyt olisi ruvettu erittäin kansainväliseksi, mutta ajattelin nyt vain että jos tuonne joku eksyy niin osaa edes navigoida.

Tästä blogista on tullut sellainen sillisalaatti että kuvat hukkuvat tänne. Tuonne laittelen vain sellaisia fotoja mistä itse tykkään, täällähän on seassa vaikka mitä kuvakaappauksia ja kännykkäkuvia kuvituksena.

Kun saan kehiteltyä lisää sivuja laitan sitten tännekin raporttia.