31.7.07

Onko lääkitys ok?


via (haisaappaat) by -GF- on Jul 31, 2007

"Statistiikasta poimittua :
KUH, Kuopio University Hospital, Kuopio, Eastern Finland, Finland

Tätä mä oonkin pelännyt, kohta tulee valkotakkiset noutamaan laskien käden olkapäälle ja tasaisella äänellä pää vinossa Mirja Pyykkö tyylillä lausuen : Eiköhän ole kaikille parasta että lähdet mukaan…………."

Samma här. Yksi kävijä Kuopio University Hospital että rattoisaahan meille tulee -GF-:n kanssa siellä hoidoissa ;D Se parhaiten nauraa kenellä on vahvin lääkitys.

Myös Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on visiteerannut blogissani. Siellä voi olla suunnitelmat siirtämisestäni Kangasvuoren suljetulle osastolle. Se ei kyllä käy, haluan -GF-:n seuraksi Kuopioon.

Sitten on myös mm. 4 kpl kävijää Osuuspankkien Keskusliitosta, 1 kpl Elinkeinoelämän Tutkimuslaitokselta, 1 kpl Kirkkohallituksesta, 1 kpl Valtiovarainministeriöstä ja 1 kpl Yleisradiosta. Toivottavasti visiitti piristi työpäiväänne =D Tällä kertaa se Sisäasiainministeriön poliisiosaston vakiokävijä on varmaan kesälomalla kun ei näkynyt häntä tilastoissa.

Kuvan kasvis lienee kultapiisku, ötökästä ei tietoa.

P.S. Toivottavasti en nyt aiheuta ulkopoliittista selkkausta jota Kanervan Iken olisi riennettävä paikkailemaan kun linkkaan seuraavaan videoon. Eikös nyt näyttäisi vahvasti siltä että vapaan maailman pääpukari ja maailmanpoliisin ylipäällikkö George W Bushan taitaa olla känässä pitäessään lehdistötilaisuutta? Otin lääkkeeksi? Vain ulkoiseen käyttöön? Ehkä otin, ehkä en.