4.7.07

Yhteystiedote ja hyvässä lykyssä kuviakin
Jos nettiyhteys saadaan jossakin välissä toimimaan edes muutaman minuutin niin että olen samanaikaisesti itse koneen äärellä ja Soneran verkko toimii, lisään tähänkin muutaman kuvan. Just nyt se ei tunnu onnistuvan, mutta älkäämme menettäkö toivoa.

EDIT: Onnistuihan se! =D, kuvassa siis pikkulintupariskunta jotka antaumuksella pistelivät kukkapenkissä poskeensa kevätkulleron siemeniä. Nyt kun vielä joku tietäväinen bongari kertoo meille mikä böördi on kyseessä.

Yhteystiedote:
"Hermo paloi tältä pitkämieliseltä, mutta huijatulta ja huonosti palvellulta asiakkaalta toimimattoman verkon päässä lopullisesti Soneranpaskaan ja uusi internet-palvelutarjoaja on nyt tilattu, Elisalta tulee 8M/1M kaistaa kolmen viikon sisällä. Oli katastrofaalinen virhe alunperinkään lähteä Soneran asiakkaaksi Elisan verkossa.

Yhteys on aika tömäkkä, mutta täysin samaa kokokaliiberia kuin irtisanottukin liittymä. Asennus on ilmainen ja kun kaista on noin leveä saan kaksi kuukautta ilman käyttömaksua (etu käyttömaksun osalta yli 80 euroa). Mukana tulee vielä ilmainen virusturva/palomuuri ilman aloitusmaksua ja sen neljän kuukauden käyttö veloituksetta. Saan myös langattoman laajakaistamodeemin kaupantekijäisinä. ADSL-modeemeja onkin nyt 3 kpl erilaisia, että modeeminpuutteesta ei ainakaan tarvitse kärsiä.

Jos olisin toiminut maanantaina 2.7. samoissa merkeissä Veikon Koneella laajakaista-asioissa, olisin saanut kampanjasta ulkoisen kiintolevyn (250G ?), mutta sinne en kerennyt. No, kohta tulee uuden keskusyksikön myötä taas tilaa runsain mitoin. Nimittäin kunhan tässä kerkeän, käyn hakemassa myllyyn uuden keskusyksikön, kun vanhahan on valokuvia pullollaan.

Valitetettavasti minusta johtumattomista syistä varsinkin vastaaminen kommentteihinne ja kuvien laitto on satunnaista siihen asti kun alle saadaan kunnon verkko Soneranpaskan tilalle. Saunalahden mobiiliyhteys Bloggeriin toimii mainiosti Gmail widgetillä, mutta sillä en voi lisätä kuvia, tekstiä vaan. Mutta siinä mielessä tilanne nyt ei kuitenkaan ole aivan traaginen - siis ettenkö pääsisi kuitenkin päivittäin verkkoonkin. Aina en vain kärsimättömänä ihmisenä jaksa odottaa sopivaa hetkeä.

Kyllä tämä tästä kohta iloksi muuttuu! ;D Soneranpaska kyllä yritti omalta osaltaan saada vaiennettua internetaktiivin, mutta ähäkutti - eipäs onnistunut! Kyllä muuten katoaa tietotyöstä mielenkiinto ja harrastustoiminta muuttuu tuskaksi kun verkko pelaa milloin pelaa, satunnaisesti.

Jos minulta kysytte, niin kenenkään ei pidä i-k-i-n-ä sotkeentua kaupallisiin suhteisiin Soneran kanssa, se on operaattorina aivan kerrassaan ala-arvoista tasoa. Mielestäni pitkämielisyyttäni koeteltiin koko asiakassuhteen keston ajan siten että missään vaiheessa en kokenut että ns. "palvelu" olisi ollut hintansa väärti", tilittää Kukkahattu epäonnista vuonna 2001 aloitettua asiakassuhdettaan Soneraan sen päätöshetkellä.