24.8.07

Kangasalan kohukauppiaan joutsenlaulu


24.8. 12:04 Kangasalalaisen K-Supermarket Kesäpäivän kauppias Tapio Vierikka on tehnyt poliisille tutkintapyynnön Palvelualojen ammattiliitto Pamin Tampereen toimistosta. VIA Taloussanomat

"Palvelualojen ammattiliitto aloitti saarron kangasalalaista K-kauppaa kohtaan. Pamin mukaan kaupassa on syyllistytty myös seksuaaliseen ahdisteluun, raskaana olevien syrjintään sekä jätetty sairaslomapalkkoja maksamatta.", kertoo Talosusanomat.

"Työntekijöillä täytyy olla oikeus inhimillisiin ja oikeudenmukaisiin työskentelyolosuhteisiin. Täällä Kangasalan K-Supermarket Kesäpäivässä tämä oikeus on työntekijöiltä puuttunut. Syrjintää, tönimistä, halventavaa käytöstä ja nöyryyttämistä, tätä ovat tämän työpaikan työntekijät joutuneet kokemaan, sanoi PAMin aluepäällikkö Niina Koivuniemi Kangasalan K-Supermarket Kesäpäivän edessä järjestetyssä mielenilmauksessa tänään perjantaina 24.8. klo 11.00. PAMin ja alueen eri alojen ammattiosastojen järjestämä mielenilmaus keräsi K-Supermarket Kesäpäivän eteen noin 300 osallistujaa.", siteeraus PAMin sivuilta.

:(

Aijai, kyllä nyt on kauppias tehnyt itse todellista hallaa elinkeinotoiminnalleen ja kauppiasuralleen. Kyllähän näitä on nähty, tämäkin tapaus on todennäköisesti niin toivoton ettei edes itse ymmärrä toimivansa laittomasti ja moraalittomasti.. Finaali on kohtapuoleen käsillä. Tässä joutsenlaulussa sympatiani ovat vain ja ainoastaan työntekijöiden puolella. Keskon imagolle tämä on kyllä myös melkoinen kolaus, eikä kuulemma ainoa tapaus Keskolaisen yrityskentän piirissä. Jaajaa, taidanpa siirtää autoni markettien yhteispihan toiseen laitaan, missä pääkilpailija toimii. Meikäläisen ostosrahoilla ei nimittäin tällaiset humanterit juhli. Kuluttaja äänestää jaloillaan.

*****************

P.S Huomasin muuten just että 8-vuotissynttäreiden kunniaksi Bloggeriin on tullut videon suora uppaustoiminto, josta Medis jo jaikuili. Nyt kun olis niitä videoita! Onnea vaan sinne kuukkelin ja bloggerin suuntaan! 8 vee on intternetissä sama kuin ikuisuus.