8.8.07

Rockin' girl blogger
Kukkahatun, tuon varttuneenpaan ikään joutuneen anarkistitädin, osalle on langennut tänään kunnia saada käyttää itsestään nimitystä "rockin' girl blogger" ;D Neulekirppu myönsi minulle asian merkiksi badgen, kiitos kiitos!

Neulekirpulla, InMediaResin Kirsillä ja Kameraveneen Marilla (ainakin on jo tällaiset).

Ahaa, näitä pitää siis jakaa edelleen...

Näistä kaksi ensimmäistä annetaan siksi kun saajat ovat oikeasti rock ja vielä girl iässä.
  1. Tyttärelleni Kissamaulle tietysti yksi, vaikka onkin laiska päivittämään
  2. Katkoviivan eli Aamun kuiskauksen Johannalle koska se sopii hänen väreihinsä
  3. Seuraavan saa Lepis, joka on ollut aina vähän enemmän rock kuin minä ja musa kuuluu erottamattomana osana arkeen. On ollut suurten maailman nimien konserteissakin ulkomaita myöten. Ja olimmehan me kerran takavuosina Ruisrockissakin yhdessä. Niin ja yhdessä tuli koettua myös Total Balalaikka Show Senaatintorilla.
  4. Muistelin että Jimin Poppoon Outilla olisi ollut jo tällainen, mutta kun en löytänyt sitä postausta niin annetaan varuilta jos hän ei ole vaikka vielä saanutkaan. Hän voi ottaa myös Jimille ja muillekin kissoille omat badget jos on tarpeen.
  5. Koska tästä on olemassa myös poikien versio niin annetaan se -GF-:lle joka on VARMASTI rock ja Haisaappaissa on jopa musavideoita. (Koko Holgarocks tietysti ansaitsisi oman, mutta annetaan nyt vain viisi että -GF- voi jakaa niitä edelleen.)