10.8.07

Spill or Overflow, new inspiration


Mainitsinkin täällä hiljattain tuon Deleted Images sivuston. Sehän on tosi mielenkiintoinen, paljon enemmän ajattelun aiheita antava kuin moni paraatikuvien portfolio.

Penalandiassakin on taidettu inspiroitua siitä kun on perustettu uusi sivublogi Roskakori, jonne on ilmaantunut näitä kuvia jotka ovat teknisesti jossainmäärin selvästi pielessä - mutta silti niissä on jotain kumman kiehtovaa.

Koska olen viimeaikoina kuvannut aienpaan verrattuna vähemmän, on minulla tänä kesänä jäänyt Overflow sivublogi päivittämättä. Sinnehän aiemmin yritin kerätä sellaista "rusinat pullassa" kavalkadia, joka sitten hiipui vaan haastekuvien sijaintipaikaksi.

Aloitaanpa nyt uusi konsepti. Koska Overflow eli ylivuoto voi olla tällaistakin, niin laitetaanpa siis näitä deleted images -tyylisiä "mestarilaukauksia" esille. Tarjonta tänne puolelle on välillä meikäläisen valokuviauksessa huomattavasti suurempi kuin sellaisten ns. onnistuneena pidettävien -sarjassa.

Ensimmäisessä postauksessa oli nyt vähän enemmän selitystä, yleensä en meinaa siellä puolella paljon sanailla. Kommentit ovat kyllä tervetulleita.

Laitan pääblogin puolelle Jaikun seuraamaan kuvavirtaa.

Olkaatten hyvät, Halo Efekti overflow -blogi alkaa taas päivittyä. Spill tai overflow, miten vain haluatte.