14.9.07

Kuvia + Maya Doomsday (2012) Profetia -videot + Amos Ori aikakone

punakoiso2 - Twango

Sepe.jpg - Twangojuomatehdas - Twango

classic1 - Twango

Latasin muutaman kuvan vaihteeksi Twangoon.

Mulla on tässä parhaillaan katseltavana mielenkiintoisia Maya Doomsday (2012) Profetia -videota 3 kpl. Katsoin juuri ekan ja kun olen tämän postauksen laittanut menemään katson kaksi muuta. Mayojen kalenterihan loppuu vuoteen 2012 ja heillä oli oikein tiedossa mitä sitten tapahtuu kun aika on loppu. Muutama vuosi vielä ja sitten näemme peruutetaanko tämäkin maailmanloppu kuten aiemmatkin.
"Popol Vuh kertoo mayojen profetiasta, joka sisältää maailman uudelleensyntymisen tapahtuvan 21.12.2012 talvipäivänseisauksen aikoihin. Tämän tapahtuman seuraamiseksi mayat kehittivät ihmiskunnan historiassa ainutlaatuisen tarkan kalenterin kunnioittamaan tätä hetkeä. Maya-kalenterin tapahtumat seuraavat pitkälti kuun venuksen kiertoon auringon ympäri sekä auringon sijaintiin suhteessa taivaankanteen. Talvipäivänseisaus 21.12.2012 on astronomisesti hetki, jolloin presessiosta johtuva auringon siirtyminen eläinrataa pitkin saavuttaa pisteen, jossa auringon liike linnunrataa vasten leikkaa linnunradan elämänpuun eli galaktisen keskipisteen kanssa.", todetaan suomalaisella Maya-kalenterisivustolla.

EDIT 9.12.2007

IndiaDaily - Can earth lose all electromagnetism in 2012 and lifeless like Mars?

"Scientists that say there is a reactor at the very center of the earth, also say the reactor is running out of Uranium fuel. It is possible that it will run out of fuel between 2012 and 2025."

Ja sitten viimeiseksi tällainen. Ovat nyt edistyneet jo siihen vaiheeseen että kykenevät esittämään teorioita siitä että missä kohtaa aivoissa se älykkyys sitten on.
"Parieto-forntaali-integraatioteoria (P-FIT) selittää, että älykkyyteen liittyvä hermosto hyödyntää lähinnä aivojen frontaali- ja parietaalilohkoja.
Uusimpien neurotieteen tutkimusten mukaan älykkyys liittyy siihen, miten hyvin informaatio liikkuu aivoissa. Tässä tutkimuksessa tunnistettiin ”asemat” niiden ”reittien” varrella, joita älykäs informaation käsittely käyttää. Asemien paikantamisen jälkeen voidaan tutkia, miten ne tarkalleen liittyvät älykkyyteen.
Älykkyyteen liittyvät aivojen alueet ovat ilmeisesti samoja, jotka liittyvät tarkkaavaisuuteen ja muistiin sekä monimutkaisempiin toimintoihin kuten kieleen. Kognitiivisiin toimintoihin liittyminen voi tarkoittaa, että älykkyys perustuu siihen, miten tehokkaasti frontaali-parietaaliverkko käsittelee informaatiota.", tutkijaryhmä kertoo.
Ja lopuksi nerokas kiteytys tiedemieheltä jolla on aikakone lähes prototyyppiasteella. Se on yksinkertaista kun osaa! Hitsi että mä kadehdin näitä älyn jättiläisiä, valitettavasti mulla on jotakin ylimääräistä kohinaa tuolla frontaali-parietaaliverkkossa. 8(
”Mikäli oikeat olosuhteet saavutettaisiin, aikakone kehittyisi itsekseen”, Ori toteaa. ”Vähän kuin ampuisi laivaa kanuunalla. Jos kanuuna suunnataan ja laukaistaan oikein, tykinkuula osuu kohteeseen itsekseen, fysiikan lakien ohjaamana.”
”Jos pystymme luomaan alueen, jossa aikalinjat kaareutuvat takaisin itseensä, tulevat sukupolvet voisivat palata meidän aikaamme. Me emme kuitenkaan pysty matkustamaan menneisiin aikoihin, koska meidän esi-isämme eivät luoneet sellaista infrastruktuuria käyttöömme”, tutkija Amos Ori sanoo VIA Tiedeuutiset
EDIT*2 15.9.2007 klo 11.54 ja 12.13: Orin Aikakonejuttuun lisätty linkkejä tieteellisiin verkkolehtiin ja Max-Planck-Institut für Gravitationsphysik, ALBERT-EINSTEIN-INSTITUT, 4th Capra meeting on Gravitational Radiation Reaction 28th - 31st May 2001, Golm, Germany Amos Ori luentomuistiinpanoihin.