9.9.07

Nariseva vastarannankiiski


Suvikon delicioussista löysin linkin tähän leikkimieliseen tutkijahoroskooppiin. Minähän en ole siviilissä tutkija enkä työskentele oikeasti missään labrassa ja muutenkin horoskooppi on, kuten aina, leikkimielinen - mutta kyllä siinä on muutamalla yleispätevällä lauseella löydetty myös todellisiakin piirteitä. Minähän siis olen horoskoopissa kauris.
"Kauris
Mitä olisi labra ilman omaa lab-bitchiä? Vittumainen, suulas ja elähtänyt kauris pitää johtavassa asemassa nuoret tutkijat kurissa ja lietsoo eripuraa teknisten keskuuteen. Kukaan ei uskalla puuttua kiukkuisen PMS-kauriin puheisiin vaan mielummin siirtyy t-paidassa siivoamaan pakkashuonetta - viikoksi. Komeat miehet saavat hetken armoa kauriin häijyltä kieleltä, mutta bitch mikä bitch. Kesällä miehiä tulee lisää ja entiset saavat unohtua. Miespuolinen kauris on nariseva vastarannankiiski, joka juo murheisiinsa. Kauriiden urakehitys etenee usein reittä pitkin ja pysähtyy reisien väliin.
Motto:"Ai sä tulet mulle tuollaista syöttää!"
Tällä viikolla: Joku vitun kusipää tulee avautumaan sulle likaisista dekoista ja joudut syöttämään sille ääliölle kaikki labran biojätteet kuukauden ajalta - peräsuppona.
Tuo suulaus, vastarannankiiskisyys ja haastavan käreä asenne on kyllä ihan todellisesta elämästä. Komeiden miesten armahtamiseen ja reittä myöten tähtiin kiipeämiseen en ole syyllistynyt, sillä otin jo varhaisessa vaiheessa ohjenuoraksi että kuormasta ei syödä. Viinakset saavat myös puolestani olla, en tykkää mausta. Ja vaikka olen kuivakan pessimistinen häijykielinen tulisieluinen bitch joka naureskelee poikkeuksellisen paljon, en hyökkää koskaan selän takaa ja pidän aina pienempien puolia.
=D =D =D