7.9.07

Sankariainesta


via Zeitgeist by MattiVirtanen on 9/2/07

Vanhin poikani Sampsa pyydysti jo heinäkuussa YouTubelta jotakuinkin hämmästyttävän videon, nimittäin 36-vuotiaan kännykkämyyjän Paul Pottsin ensiesiintymisen Britain’s Got Talent –kisassa. Kyse on Idols-ohjelmaformaatin tuoreesta muunnoksesta: idolia tässäkin etsitään, mutta nyt miltä tahansa lahjakkuusalalta.

Suoritusta arvioimassa on kolme tuomaria, joista yksi kysyy Paul Pottsilta (joka ulkoisesti näyttää suunnilleen samalta kuin nimensä), miksi hän on täällä tänään. Paul vastaa:

”To sing opera.”

Kysyjän katse lasittuu, ja kahden muun silmät puolestaan ryhtyvät harhailemaan katon rajassa. Musiikki alkaa ja Paul avaa suunsa.". Lue koko juttu Zeitgeist-blogista.
Mitä sitten tapahtuu, sen voitte katsoa Youtubessa. Minusta tämä oli todella nostattava tarina. Täytyy tunnustaa että koska en ollut tällaisesta kuullutkaan niin tuli suorastaan tippa silmään. On ihana ajatella että näin meistä itsekukin voi nousta siivilleen yhtenä kauniina päivänä.

EDIT: Neulekirppu kerkesi jo kerätä kivan linkkilistan, jos kaipaatte lisätietoa Paul Pottsista. Kuten Neulekirppu sanoi, "Takarivin Taavin tie tähtiin on viitoitettu".