1.12.07

Ed Woodista Niksulan Teeveehen


Via Kulutusjuhla Via Visukinttu

Kommentti keskustelussa koskien miesten hygienia- ja ihonhoitotuotteiden esillepanoa kauppaliikkeissä:

"Mammarit. Mies ostaa minkä katsoo tarpeelliseksi. Muistakaan elokuvaohjaaja Ed Woodia, rauha ja siunaukset hänelle. Sodassa nimittäin merisotamies Wood painoi koko Gualdalcanalin lihamyllyn läpi vormun alla tyttöjen punainen pitsisetti ja sellaista elämää ei miehen tarvitse hävetä eläissään eikä kuoltuaan.

Ryhtiä, veljet, ryhtiä."

Kommentoija: Junakohtaus at 26.11.07 00:42
Tämä kommentti saa minulta tägin aforismi ja pidän sitä noin äkkiseltään analysoituna niin kristallinkirkkaana ja nerokkaana analyysina että tämän esittäjä pääsee pelkästään näillä ansioilla viisasten kirjoihin minun silmissäni. Rehellisyyden nimissä on tunnustettava että suuresti symppaamani Ed Woodin mainitseminen missä tahansa yhteydessä saattaa sekoittaa muuten niin terävää arvostelukykyäni. (Tietenkin olen katsonut Plan 9 From Outer Space useita kertoja!)

Muuten, televisiossa esitettiin äsken äärimmäisen mielenkiintoinen kysymys, jota jään pohdiskelemaan: "Kasvattiko Niksulan teevee hippejä ja Noppa punkkareita?", suomalaisen television historiasta kertovan Muistikuvaputki-sarjan lastenohjelmia käsittelevässä jaksossa kysyttiin. Ilmiselvästi ainakin minussa on havaittavissa vielä tänäkin päivänä lapsuudessa saatu reiluhko Niksula-annos.