12.12.07

"Hyvää iltaa", toivottaa vihreänaamainen uutistenlukija


Onneksi meillä oli yläkerrassa reservissä ehjä telkkari, minkä voi ottaa käyttöön ilman uuden ostamista, kun Bekon väreistä tuli vallan merkilliset (olen yrittänyt imitoida kuvaan kutakuinkin vastaavaa kuvankäsittelyllisin keinoin).

Viikon ihmettelimme tsykedeelistä alien-värikarttaa silmät ymmyrkäisinä, mutta sitten vihreänaamaiset uutistenlukijat pinkissä studiossa rupesivat käymään ukon hermoille ja hän kantoi yläkerrasta reservitelkkarin olohuoneen nurkkaan tänään.

Sovun säilyttämiseksi huushollissa on syytä olla telkkuja sama määrä kuin asukkaita - jos sitä meinataan katsoa siis. Telkkua tulee katsottua aamulla klo 6-7.30 ja iltapäivällä 17.00 uutiset + Sydämen asialla(Heartbeat) +18.00 uutiset ja mahdollisesti iltauutiset. Arkisin katson näköjään vain "ykköstä". Osaisin olla ilmankin. Mutta auta armias jos laajakaista ei pelaa ja en pääse nettiin aina halutessani, saan sellaisen primitiivireaktion että siinä saa palveluntarjoaja kyytiä ;D

Sanomalehdestä (KSML tulee muun taloudessa asuvan nimissä) luopuisin heti, jos minun pitäisi se itse maksaa omasta pussista. Mediskin oli lopettanut Hesarin tilauksen kymmenien vuosien jälkeen, että kyseessä ei tosiaan ole mikään heikko signaali vaan vahva.
"Minusta on järjetöntä, että valtavat lehtipainot jyräävät kymmeniä tuhansia kiloja paperia ja ne vielä kuljetetaan jokaiselle ihmiselle kotiin asti vielä tänne Lapin perukoille, jotta niistä voisi lukea vanhoja juttuja", toteaa Medis ja Halo Efekti on asiasta täysin samaa mieltä.