25.1.08

Levynkansi, home-made


Realistiselta Optimistilta löysin hyvän bändimeemin ja innostuksissani heti pykäsin oman ihka ensimmäisen levynkannen.

Tee oma bändimeemisi näin:
1. en.wikipedia.org/wiki/Special:Random - ensimmäinen artikkeli tällä sivulla on bändisi nimi
2.
quotationspage.com/random.php3 - viimeisen lainauksen neljä viimeistä sanaa ovat albumisi nimi
3. flickr.com/explore/interesting/7days/ - tämän sivun kolmas kuva on albumisi kansi

Muokkasin ohjeita sen verran että en ottanut kuvaa Flikkeristä vaan randomilla avatun ensimmäisen itse ottamani kuvan mikä sattui aukeamaan (kun on noita omiakin fotoja, niin en viitsi pölliä muilta). Tein siihen sitten vielä vähän levynkansimaista muokkausta ja hep - tässä ensimmäinen levynkanteni ever. Kuva suurenee klikkaamalla.

Laulunumero oli koulutodistuksessa kymppi (armosta, oltiin musiikinryhmän ainoat oppilaat yhden Merjan kanssa) - nyttemmin ääneen tullut vielä Marianne Faithful -tyyppistä elämän tuomaa rosoa. Siis ihan oikeasti en viitsi ketään rääkätä äänelläni edes karaokessa... ;D

Mihinkähän musagenreen tän sijoittaisi? Jotakin ambienttia sivumakua näyttäisi olevan. Tai loungea?

Ja koska kyseessä on siis musabisnes, tähän vielä pakolliset OSTAOSTAOSTAOSTA -tekstit ja maininta että kyseessä on DRM-suojattu tuote, joka ei soi missään tunnetussa soittimessa - mutta tuote ei ole suinkaan viallinen sen takia. Buahahaaa, ähäähääähähhähhää, kjehkjeh : )

Lisätäänpä tähän muuten linkki Ollin nasevaan kirjoitukseen koskien suurella ryminällä mainostettua levyalea. Jokos tällaista viritelmää voi kutsua ihan kartelliksi? Asiakasta kustaan silmään harhaanjohtavalla markkinoinnilla?
Avoin ¤%*#! kirje äänitealalle » A Heartbreaking Blog of Staggering Genius