9.1.08

Näin Jyväskylässä


Tästä kohdalta on tullut otettua jo aiemmin kuvia neljänruuhkassa. Otetaanpa vielä yksi, todennäköisesti viimeinen tässä kohdassa otettu ikinä, veikkaan - voin olla väärässäkin. Uusi vuosi, uudet kujeet.

Jyväskylä on mysteerinen paikka ja nettikansa on aivan kummallista jengiä. Internetporukan käyttäytymistä on mahdoton ennakoida ja välillä tulkintakin herättää pelkästään kysymyksiä. Mitähän tässäkin nyt on tapahtunut? Tunnustan tosin itsekin klikanneeni sitä.

Kiviä heitelty Jyväsjärven jäälle - Keski-Suomi - Keskisuomalainen

"Jyväsjärven kiertäjiä kohtasi perjantaina Suuruspään kohdalla harvinainen näky. Järven jäälle oli heitelty muutaman kymmenen metrin alueelle satakunta kivenmurikkaa.". raportoi Keskisuomalainen. Miksi on heitelty? Miksi on uutisoitu tämä? Onko tämä jotenkien kiellettyä?

Kiviäkin kiinnostaa - Blogit - Keskisuomalainen

"Mutta miksi te klikkaatte sitä kuin hullut? Onko teillä huono maku?", kysyy toimittaja kun edellinen juttu on aivan hillittömän suosittu ja kerää lukijoita kuin magneetti.

Kari Haakana: Jyväsjärven kivimysteeri - kovempi juttu kuin Jokela

"(Keskisuomalaisen, toim.huom )Uutinen ”Kiviä heitelty Jyväsjärven jäälle” oli kerännyt aivan törkeästi lukijoita. Se nousi lokakuussa avatun palvelun kaikkien aikojen kuudenneksi luetuimmaksi jutuksi – luetummaksi kuin esimerkiksi yksikään Jokelan koulusurmiin liittyvä juttu.", Haakana havaitsee ja pohtii kivimysteeriä ja vielä oudompaa kiinnostavuusaspektia.

Onko Keskari vihdoin osunut lokaalin uutisoinnin keskiöön? Saako juttu Pulitzerin, kuten kommenteissa arvellaan?

Minun taas piti mennä tänään katsomaan piraattikinotapahtumaa, mutta sitten tulikin este ja en päässyt paikalle :(