27.1.08

"Tonight Is What It Means To Be Young"

Vietin nostalgisen tuokion tämän Youtube-löytöni parissa, tuttu vuosien takaa. Suosittelen katsomista ainakin niille, jotka ovat olleet tekemisissä IRL-persoonani kanssa 80-luvulta alkaen. Wagneriaanista, etten sanoisi! Voitte lopettaa siinä vaiheessa kun V8:n hörhöttely lakkaa kuulumasta.

"Tonight Is What It Means To Be Young" Jim Steinman, säveltäjä. Musiikki Fire Inc.(Holly Sherwood, lead vocal - Laurie Sargent, supporting vocals), Diane Lane näyttelee laulaja Ellen Aimia . Walter Hillin elokuvasta Streets of Fire (1984), kyseessä on loppukohtaus. Lopussa myös näyttelijät Michael Paré (Tom Cody) ja Amy Madigan (McCoy)

Oneliners:
McCoy: Are we going to talk about it, or are we going to do it?
McCoy: Everywhere I go, there's always an asshole.

Heh, arvasinhammä että tämä postaus uppoaa kohderyhmään - eli Lepiksen luona on jatkot! Tämähän oli niitä elokuvia missä oli useampia hienoja piisejä, Lepis esittelee sitten "Nowhere fast" -tsipaleen samasta filkasta.

EDIT: Kas, enpä muistanutkaan että Diane Lane (synt.1965) esiintyi myös molemmissa Frances Ford Coppolan sittemmin kulttisuosioon nousseissa S.E. Hintonin novelleihin perustuneissa varhaistuotannoissaan "Rumble Fish"(1983) ja "Outsiders"(1983)