1.1.08

Valokuvatorstai, uudenvuodenpäivän valokuvapeitto

Valokuvatorstai haluaa juhlistaa vuoden 2008 alkua kuvapeittohaasteella. Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman kattava peitto osallistujien uudenvuodenpäivästä. Haaste on varattu yksinomaan tuoreille kuville. Kellonaika olisi mukava lisä.
Kellonaika on n. 00.05. Meinasin laittaa kuvan jo yöllä esille, mutta harmillisesti kamerasta loppu patterit justiinsa kun piti siirtää kuvat koneelle. Nukuin siis tässä välissä.

Itsellä ei ollut raketteja, joten tässä on meidän ulkorapuilta rennosti lonkalta kuvattu naapurin ampuma pamaus, joka oli tuollaista tähtisadetyyliä. Tämä oli varmaan sellaisessa kohtuullisessa hintaluokassa tehosta päätellen ja sen nimi tuskin oli "Karjala takaisin. Heti". Jyväskylän kaupungin ilotulituksenkin ääni kuului hirveänä tykistökeskityksenä, mutta kiitos vuorisen maaston ja sen tosiseikan että asun täällä metsämökin tonttuna - valoilmiöt jäivät näkemättä. Onneksi meidän kissat ei pelkää pamauksia, ihmiset tuntuivat satsanneen jytkyihin miljoonia euroja tänäkin vuonna.

Editoin tätä postausta kohta niin että tähän tulee myös toinen kuva päiväajalta. Vartokaas hetkonen!
EDIT klo 17.04 Kävi niin että päivän ns. "valoisa" osuus oli liian lyhyt kuvanottamista varten, joten lupaukseni täyttääkseni oli otettava mustavalkoiset potrettikuvat kolmesta vapaaehtoisesta perheenjäsenestä eli allekirjoittaneesta, Ulpukasta ja Veijo Salmesta. Olkaat hyvät! Valokuvaus on suoritettu n. ½ tuntia ennen julkaisemista tänään.
Halo Efekti
Veijo Salmi
Ulpukka-neito