12.1.08

You make my day -award + bonus Blogirakas-tunnustus


Sain Neulekirpulta tällaisen hienon tunnustuksen kun You make my day -napin.
Nappulaa seurasi englanninkielinen käyttöohje
“Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”
Eli minun kymmenen nappiani saavat nämä bloggaajat (tämän voi siis saada useita kertoja sama ihminen). Kymmenen näitä on aika vähän, paljon useampi ansaitsisi merkin ehdottomasti. Valinta meni aivan arpomiseksi.
  1. Neulekirppu
  2. Kootee
  3. Jimin Poppoon Outi
  4. InMediasResin Kirsi
  5. -GF- (annan Holgaajille vain yhden että voivat antaa näitä toisilleen)
  6. Kameraveneen Mari
  7. Takapihan Lepis
  8. Realistinen Optimisti
  9. Katkoviivan Johanna
  10. Tyttäreni Kissamau
Nyt kyllä menen nukkumaan ja ilmoittelen saajille uusista nappuloista vasta aamulla.
Bumerangi-efekti yllätti jälleen ja sain samanlaisen merkin paluupostissa takaisin Kameraveneen Marilta, -GF-:ltä, Lepikseltä (joka on vanha kaverini IRL), Optimistilta, Johannalta, Kirsiltä ja Jimin Poppoon Outilta.

Sain merkin myös Stellolta (jolle tässä 11. merkki paluupostissa).
Samoin myös Appelsiini tuoksua -blogi antoi kukkakimpun, samanlainen lähtee paluupostissa,

EDIT:
Lisätäänpä tähän pari tuoretta kuvaa.
Noin viisi minuuttia sitten ikuistettu neito Ullis, joka tavoitettiin sohvan selkänojalta vaklaamasta pihalla olevaa lintulautaa.
Eilen oli hetken tällaista tuolla Sääksvuoren peikkometsässä. Nyt ei enää ole, kun tuli taas vesikeli. Seuraus: ei erityisen valokuvauksellista juuri nyt tuolla ulkona.

EDIT 2:
Laitetaanpa vielä valokuvaushenkinen tapahtumatiedote, joka saattaa kiinnostaa täälläkin vierailevia valokuvausharrastajia. Itsekin menisin paikalle, jollei tapahtuma olisi siellä kaukana HesanStadissa (tuo paikkamääre on ilmeisesti kehitetty Suolahdessa erotukseksi muista pienemmistä stadeista kuten vaikka Äänekoski ja Jyväskylä).

» Kuvanlukua -kurssi 2.2. klo 13-17, opettajana Jore Puusa, järjestää Holgarocks ry, paikkoja rajoitettu määrä, hinta 60,-

Holgarocks ry. järjestää (kaikille avoin): Kuvanlukua ja kuvan rakennetta Helsingin Urheilutalolla lauantaina 2.2. klo 13-17. Kurssin vetää paljon puhuttu Jore Puusa. Kurssin hinta 60 e. Mukaan mahtuu 20 henkeä, osa paikoista on jo varattu.


EDIT 3:
Tämänpäiväisten edittien määrä kasvaa näköjään ennätykselliseksi...

Vielä on jatkettava bonusmerkinnällä, kun sain nimittäin tämän postauksen kommenteissa Kooteen, hyvän nettituttavani, vakaan perheellisen eläkeläismiehen ja ansioituneen, pitkänlinjan valokuvausharrastajan kautta "blogirakas"-nappulan lahjaksi vaikkei vielä ole edes ystävänpäivä.
Tuntemattomille kävijöille tiedoksi että tämä ei tietenkään ole mikään vesakeskismäinen "salarakas"-tyyppinen paljastus suhteestamme - kun tässä ihan vaan vieraillaan toistemme blogeissa päivittäin katselemassa ja kommentoimassa kuvia ja "heittämässä hetulaa".

Tämän omppumerkin on eilen laittanut huumorimielellä liikkeeseen ystävämme Neulekirppu. Alkuperäiseen postaukseen liittyi hauska pohojanmaan murtehella kirjootettu saate, mutta valitettavasti en osaa oikein muuta murretta kuin tämä "jyvääääskyläinen" - mikä on sinänsä harmi.

Laitan tämän uuden badgen eteenpäin vain yhdelle "blogirakkaalleni". Luovutan merkin siis Jimin Poppoon päällikölle Jimille, joka on ehdoton ihastukseni ja kattisuosikkini kuuden oman kissan ohella. <3