15.2.08

Ohjelmahäiriö uutisvirrassa, valitan...

Lisäsin Facebook-profiiliini Holga-Nizer aplikaation. Heh, jaksoin vastustaa noita aikasyöppöjä kuukausikaupalla ja nyt sitten retkahdin. ;D Nyt äkkiä kone kiinni ja muihin hommiin, jos vaikka huomisesta eteenpäin pysyisi paremmin kieltäymysten tiellä sen FB:n suhteen. On tässä muutakin tekemistä kuin ruveta heitteleen kavereita erilaisilla virtuaaliobjekteilla.
"Kääkkääkkääk jaahas. Ne ovat tehneet jotakin dramaattista tuolla Delillä virtojen suhteen kun nuo tägit ilmaantuivat äsken tuohon normaalin RSS-virran sijasta... Täytyy katsoa korjaantuuko vika illan mittaan. Valitan ohjelmahäiriötä!

Linkit näkyvät kyllä normaalisti jos menee Deliin sisälle. Tämä on asia jolle en tässä vaiheessa vielä ala tehdä mitään, mutta jos joudun tekemään - Deli saa tästä pitkän miinuksen. (Ilmoitus on laitettu ylläpidolle, saa nähdä kauanko menee ennenkuin saavat korjattua)", säksätti Halo alkuillasta.
EDIT: Otin sen Delin oman badgen pois sitten kokonaan ja nyt sieltä tulee vain normisyöte ainakin tilapäisesti (kun se pilasi leiskan niin rumasti)

Asiasta toiseen...

Ihmisissä on lammasmaisia piirteitä, sehän on tietty ijät ja ajat. Se selittää osaltaan myös parvikäyttäytymistä, ihminenkin on luonnostaan laumaeläin. Tästä on tehty oikein tutkimustakin.

Sheep In Human Clothing: Scientists Reveal Our Flock Mentality

"Results from a study at the University of Leeds show that it takes a minority of just five per cent to influence a crowd’s direction – and that the other 95 per cent follow without realising it."

Eli viiden prosentin (5%) vähemmistö voi ohjailla massoja miten tahtoo, enemmistön edes sitä huomaamatta. Hmphp, siltä se epäilemättä vaikuttaa arkielämässäkin usein.

Vielä tämäkin...

Sain mukin, perkele! | blogit.yle.fi

"Marjo Matikainen teki perkele-sanasta sen, mitä YLEn mukeissa tarkoitetaan. Kun Marjo huusi ladun vierellä tallustaneille suivaantuneena "havuja... perkele!", niin nyt meillä YLEssä on hyvä työmeininki: YLEstä perkele!", sanoo Tuija.

Tuija Aalto kertoo omasta "YLEstä Perkele" -mukistaan blogissaan, onhan siitä uutisissakin ollut.

Jotenkin kuvaa minusta hyvin työnantajan kieroutunutta asennetta, jos siellä YLEssä tosiaan kuvitellaan että työntekijä on kuin Marjo Matikainen hiihtokisoissa (joka päivä), kihnuttaa luistavilla suksilla ylämäkeen kuola valuen suupielistä ja kajauttaa työkavereille käreän parahduksen:"Havuja, perkele!". Johan tuosta typerämpikin ymmärtää että työilmapiirin on tarkoituskin olla kilpailullinen ja ahdistava.