12.3.08

IRC-Galleria ottaa kuvasi haltuunsa 7.4.2008


IRC-Gallerian käyttöehdoissa:
"Asiakas myöntää Sulake Dynamoidille oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta, saattaa yleisön saataville tai olla saattamatta kokonaan tai osittain sellaista aineistoa, jonka Asiakas on lähettänyt Palveluun tai luonut Palvelussa. Asiakkaan Sulake Dynamoidille tässä myöntämä oikeus kattaa Asiakkaan lähettämän tai Palvelussa luoman aineiston yllämainitun käytön paitsi Palvelussa myös Palvelun esittely- ja promootiotilaisuuksissa sekä yhteistyökumppanien palveluissa (esimerkiksi widgetit ja gadgetit)." (osa 4.4. pykälästä)

"Nämä ehdot tulevat voimaan 7.3.2008 ja ovat voimassa toistaiseksi. Nämä ehdot korvaavat voimaan tullessaan aiemmin voimassa olleet IRC-Galleria -palvelun käyttöehdot. Näitä ehtoja sovelletaan 7.4.2008 alkaen myös ennen näiden ehtojen voimaantuloa tehtyihin sopimuksiin. Käyttöehdot on saatavissa Sulake Dynamoidilta maksutta."(osa 13.5. pykälästä)
Koska tuo aiempi kirjoitukseni koskien Facebookkia on edelleen kävijöiden suosiossa - niin ehkä ette ole huomannut että Galtsu omii myös oikeudet kuviinne? Aiempi kirjoitukseni "Haluatko antaa Facebookille rajoittamattoman oikeuden valokuviisi?"

Itse en ole Sulake Dynamoidin palveluissa käyttäjänänä, enkä tämän juridiikkakiemuran jälkeen menekään.