17.3.08

Kenttäkelvottomat työttömät ja Kauppalehden lisäarvopalvelu


Kauppalehdellä on nykyään erikoinen tyyli sensuroida minulta juttuja...

Osaan kyllä otsikon ja muualla lukemieni avainlauseiden perusteella kuvitella jutun liiankin hyvin - että kyseessä saattaa ollakin personoidusti minulle suunnattu lisäarvo-PALVELU - ei tarvitse lukea aivan kaikkea paskaa mitä aivoihin noussut virtsa on saanut tämänkin pellen laukomaan.

Kenties guuglaushistoriani tai peräti blogini entryt ovat jättäneet Kauppalehden palvelimelle poliittisen ja yhteiskunnallisen profiilin, johon ajatusmaailmaan tämä kirjoitus ei vaan kertakaikkiaan sovi ja se siis "hienotunteisesti" sensuroidaan silmiltäni. Siis Kauppalehti kieltäytyy näyttämästä minulle Eero Lehden möläytystä työttömistä. Ähäkutti, kanssablogaajien ansiosta tiedän nytkin mitä tuo Kokoomuksen yrittäjäsiiven lausuntoautomaatti on sanaisesta arkustaan tällä kerralla suoltanut.

Niin, olen lähes samaa mieltä Kauppalehden kanssa siitä että tämän jutun minulle näyttäminen pilaisi päiväni. Tosin en ole aivan varma johtuuko tämä sittenkin toisiinsa huonosti yhteensopivista tietoliikenneratkaisuista. Näettekö te jutun Kauppalehden sivuilla normaalisti?

Siis, Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Eero Lehti on antanut lausunnon:
"Enemmän kuin kolme neljä kuukautta työttöminä olleet alkavat mukautua työttömyyteen. Itsevarmuus ja ammattitaito laskevat nopeasti, työmarkkinoiden näkökulmasta työttömät eivät ole enää niin sanotusti kenttäkelpoisia."
Koska minulla on närkästyessäni taipumus muistaa aina henkilökohtainen "musta lista", tuo ostoboikottini. Lisätään sinne siis Lehden omat yritykset. Että tiedoksi vain, että Taloustutkimukselta on turha enää meikäläiselle soitella, luuri korvaan vaan tulevaisuudessa.

Samoin tämä taas vahingoittaa silmissäni Suomen Yrittäjien mainetta, tämähän on selvää yhteiskuntakiusaamista.

Mainittakoon vielä samassa yhteydessä että mitään työvoimapulaa ei ole Suomeen tulossa - vaan tänne yritetään nyt rahaeliitin ja elinkeinoelämän toivomuksesta haalata maailmalta porukkaa, joka tekisi työt halvemmalla ja tehdä Suomesta uudelleen luokkayhteiskunta.
"Eero Lehti omistaa Taloustutkimus Oy:n ja Suomen Lehtiyhtymä Oy:n, joiden hallitusten puheenjohtaja hän myös on. Hän on ollut vuodesta 2002 Suomen Yrittäjien puheenjohtaja." Wikipedia
EDIT 13.2.2009 Lähde YLE
"Eero Lehti möläytti jälleen "Torstai-iltana elvytyslisäbudjetin lähetekeskustelussa kokoomuksen Raija Vähäsalo kehui Kivenlahti-Kirkkonummi -tien korjauspäätöstä ja muisteli tien huonoa kuntoa sanoen, että väylällä on viiden vuoden aikana onnettomuuksissa kuollut kuusi ja loukkaantunut 38 henkilöä.

Demarien Matti Saarinen kommentoi Vähäsalon puhetta välihuudolla: "Menee teidän piikkiinne aika paljon."

Kokoomuksen Eero Lehden tarttui puolestaan Saarisen kommenttiin vastahuudolla: "Ei haittaa, oli demareita kaikki."

"Anteeksi, kuulinko oikein", kysyi Saarinen, jolloin Lehti toisti asian. "