29.3.08

Kissa- ja lumikatsaukset lauantaille


Yritin ladata tätä ensin Shozulla puhelimesta suoraan Bloggeriin, ei onnistunut - video vaan hävisi jonnekin. Shozulla Twangoon eli Nokian Ovi-palveluun sen sijaan onnistui ihan mainiosti.

Heh, näin kauan kesti (x > vuosi) ennenkuin tajusin että puhelimellani voi tosiaan lähettää myös pidempiä videoita nettiin. Luulin että videon lyhyys oli ominaisuus (oletus, default). It's not a bug, it's a feature. Or not! ;D

Niinhän siinä sitten kävi että kun lähettämisen kanssa oli vaikeuksia, niin näitä tuli tehtyä kaksi erilaista. Ensimmäinen koskee meidän kissoja(se on kuvattu ensin) ja sitten on tämä jatko-osa, jossa olen pihamaalla. Esittelen molemmat.

Jälkimmäisessä videossa näkyy uuden Jyväskylän kaupunginosan (Sääksvuori) nykyisin luonnontilainen alue. Se tulee nousemaan aivan meidän pihapiiriin. Alue sijaitsee vanhan Muuramentien, Muuramen kunnan rajan ja Sääksvuorenrannan väliin jäävällä viheralueella.

Kaavoitustietojen mukaan Sääksvuoren asemakaavan toteutuessa kokonaan tulee alueelle noin 900 - 1000 uutta asukasta.
Uusia asuntoja on mahdollista rakentaa noin 280 - 300 kappaletta, joista omakoti- tai
paritaloasuntoja on 253 kpl ja asuinpienkerrostaloasuntoja 30 - 50 kpl.
"Alue toteutunee pientalorakentamisen vuoden 2007 kymppiR -ohjelman mukaisesti vuosina
2009 - 2010, mikäli yleinen taloustilanne jatkuu riittävän hyvänä ja omakotirakentaminen pysyy
edelleen suosittuna.", todetaan Jyväskylän kaavaselostuksessa.Mutta nyt menee tietokone kiinni ja illalla 20-21 sammuu valot Earth Day -tapahtuman takia...ja huomenna rukkaamme kellot kesäaikaan.

Adios!