19.3.08

Osta uusi hieno pankkipääte tai tappajarobotti


Tässä muutama keräämäni Deli tästä Sampo-pankin päätöksestä tehdä niin moderni verkkopankkiratkaisu, että köyhä kansa tiputetaan asiakaskunnasta vaatimalla asiakkaita ostamaan tuliterä tietokone jolla sinne pääsee.

Tämä on vissiin loogisesti seuraava askel siitä, kun tuossa 2000-luvun taitteessa ylimieliset pankinjohtajat puhuivat aivan avoimesti että perseaukiset asiakkaat on saatava pois konttoreista rapaamasta lattioita. Jollei ole varaa ostella uusia tietokoneita ja seurata tekniikan uusia tuulia - on turha norkoilla pankeissakaan. Miksikäs siellä ruvettaisiin rahattomia hyysäämään?

Ihmetyttää tässä touhussa sekin että sadan euron sponssiraha uuteen rautaan pitää käyttää ainoastaan ja vain Mustassa Pörssissä, joka on tunnetusti kallis kauppa. Jyväskylässä, missä on elektroniikasta runsaasti tarjontaa ja kilpailutilanne tavaran myyjien kesken kova, on käytännössä osoittautunut että Musta Pörssi on kallis vaihtoehto sekä tietotekniikassa että kodinelektroniikassa.

Pakko on vain köyhän kuolema - Tekniikka&Talous

"Hämmästyttävän moni pitää nykyään normaalina, että joka iikka ostaa parin vuoden välein uuden tietokoneen. Jos niin ei tee, on pahvi. Pahvien kuuluu mennä hoitamaan tietotekniset tehtävänsä kirjastoon...-clip-"

Sampo-pankki sponsoroi uuden koneen ostamista sadalla eurolla - HS.fi - Talous

"Pankin lähettämässä muistutuskirjeessä tarjotaan kolmea esimerkkivaihtoehtoa, joista halvin maksaa Sammon sponsoroimanakin 549 euroa."

Matkalla: Nuhapumppu nurkkaan, Sampo-pankki uudistuu

"Hienoa. Ensin tehdään asiakkuus pankissa, siis ihan fyysinen käynti pankissa, niin kalliiksi että pitää ryhtyä verkko-asiakkaaksi. Ja sitten pitää ostaa uusi kone että voi pysyä verkko-asiakkaana."
Ja sitten lopuksi taas yksi syy miksi Intternettiin pitäisi saada lukko - sekä ala- että yläikäraja *IRONIA*.
Ikämies latasi netistä ohjeet helvetinkoneeseen, joka lopulta ampui hänet kuoliaaksi.

Killer robot shoots man dead on driveway | NEWS.com.au

"AN 81-year-old man has shot himself dead with an elaborate suicide robot built using plans downloaded from the internet."