5.4.08

Kylässä, kotona ja kaupassa


Olen panostanut tavanomaista enemmän IRL-elämään tässä viikonvaihteessa. Luulenpa että aion tehdä niin tässä kevään mittaan enemmänkin. Älkää siis ihmetelkö jos joka päivä ei tulekaan uutta juttua tänne blogiin. Virtuaali vie helposti mennessään, mutta nautitaanpa myös keväästä ja ystävistä.

Eilen, perjantaina, menin suoraan töistä kaverini luokse visiitille ja olin iltaan asti. Tulipa taas mieleeni että todellisia sielunveljiä ja -siskoja ei itsekunkaan elämän varrelle montaa osu. Itselläni on käynyt tässä suhteessa loistava tuuri, sillä erittäin rajoittuneesta sosiaalisuudestani huolimatta minulla on useita syvällisiä ystävyyssuhteita, jotka ovat kestäneet jo kymmeniä vuosia.

Tänään siivoilin ja järkkäilin aivan pikkuisen uudenlaista järjestystä keittiöön.

Tänään kävin myös Keljossa kaupassa ja ostin siistit hautajaisvaatteet. Edullista perusmallistoa Sittarista, joita voi myös käyttää myöhemmin muussa yhteydessä, kuten vaikka töissä. Kengät + housut + paita + villatakki -yhdistelmä mustana n. 70,- euroa koko setti. Selvisin garderoobin päivittämisestä kohtuullisella hinnalla, joku muu olisi laittanut saman rahan pelkkiin kenkiin.

Veijo nautiskelee keittiön nojatuolissa elämästä.