24.6.08

Henkilö, kuluttaja-aktivisti

Hohhoijaa. Koska tiedän että blogin vakiovieraissa on niitä, jotka pitävät erityisesti henkilökuvista, niin tässäpä yksi.

Tehdäänpä tästä osa kehittymässä olevaa suomalaisten kuluttaja-aktivistien Google-pommia... Tässä Deliin keräämiäni linkkejä koskien helsinkiläisravintola Nuevo Latinon ikävää episodia, jossa se uhkaa asiakastaan oikeustoimilla tämän kirjoitettua negatiivista asiakaspalautetta jaikuun ja eat.fi - palveluun. Ravintolasta oli otettu yhteyttä myös asiakkaan vaimon työpaikalle! Lafkan edustajilla ei näytä olevan oikein mitään ymmärrystä a) asiakaspalautteen vastaanottamisesta ja b) internet-viestinnästä.

Yrittäjä, älä tee kuten ravintola Nuevo Latino - Blogit - Keskisuomalainen

"Arvoisat yrittäjät, ilmainen vinkki: yrittäkää olla uhkailematta asiakkaitanne oikeustoimilla. Voitte joutua tosi noloon tilanteeseen. Niin kuin nyt vaikka helsinkiläinen ravintola Nuevo Latinon kohdalla."

Metro Live - Blogit - Kusse! - Ravintola Nuevo Latino teki itsestään nettivitsin

"Aina silloin tällöin joku internetiä ymmärtämätön hölmö tukehtuu omaan uhoonsa, kun ymmärrys verkosta on nolla. Näin on käymässä helsinkiläiselle ravintola Nuevo Latinolle, joka päätti uhkailla nettiaktivistia oikeustoimilla"

,sanoi Erkka.Tapaus ravintola Nuevo Latino on oppikirjaesimerkki huonosta asiakasviestinnästä ja sosiaalisen median voimasta

Loistelias, neutraali, tasapuolinen ja kattava rapo linkkeineen, kiitos! Näin sanoo kommenteissa matrixx, jonka kiitoksiin yhdyn minäkin mielelläni.

Loistava »» Ravintola Nuevo Latino vetää herneet venttiiliin, suurlähettiläät messiin

"Tässä vaiheessa homma alkaa mennä oudoksi. Tuo oli niin outoa, että Jaikussa puhuttiin, että olisi ehkä parempi varmistaa ravintolasta itseltään, ettei kyse ole mistään ulkopuolisesta sekopäästä."

SchizoBlog » Arkisto » Tyhmä, tyhmempi, Nuevo Latino

"Uhkailemalla vapaan keskustelun virtausta tulee lyötyä kirves omaan jalkaan ja mielipide leviää massojen tietoisuuteen. Erkka on avautunut aiheesta kiitettävällä antaumuksella, joka kannattaa käydä lukemassa."

eerola.com - the personal home page of Mikko Eerola - Ravintola Nuevo Latino uhkailee minua oikeusjutulla

"eilen iltapäivällä sain sähköpostia ravintolasta. Sähköpostissa lainattiin edellämainittuja kirjoituksiani ja syytettiin minua ravintolan mustamaalaamisesta. Ravintolan edustaja uhkasi minua oikeustoimilla mikäli en lopettaisi ravintolan mustamaalaamista"

Jaiku | l'Osteria on nyt latino-amerikkalainen ravintola Nuevo Latino: http://www.eat.fi/Nuevo_Latino

"heh.. tapaus lehtovaara ei sitten tainnut olla tarpeeksi näkyvä, että ravintolanpitäjät jaksavat vieläkin yrittää.. :)"

Nuevo Latino -ravintolan kierrämme tämän tapauksen johdosta kaukaa « Ravintolablogi

"Nuevo Latino. Ravintolablogin toimitus ei ole ennättänyt vielä vierailla tässä uudessa ravintolassa, mutta näillä näkymin kiertääkin sen kyllä sangen kaukaa: ravintolasta oli alettu uhkailla henkilöä, joka oli kirjoittanut paikasta arvostelun"