20.7.08

Olet mitä syöt
Nyt kun laittaa ruokaa vain itselle ja kuudelle kissalle, niin onkin korkea aika omalta osaltaan siirtyä syömään vain sellaista mitä itse haluaa lautaselleen.

Kuvassa tonnikala-munasalaatti, lasi sokeroimatonta greippimehua ja marjapiimää.

Minulle on kevyempi ruokavalio, runsaasti salaatteja ja vihanneksia, antanut rutkasti uutta elinvoimaa - olenhan ollut tässä normaaliin itseeni verrattuna koomassa jo monta vuotta.. Olen jo saanut elimistön totutettua tällaiseen uuteen ruokarytmiin ja sisältöön mukavasti, jopa niin hyvin että kaverin kanssa viime viikolla nautittu ravintola-annos tuntui kerrassaan aivan liian tuhdilta. Siitä tuli kamalan ähky olo.

Käytiin Sohwilla Jyväskylässä. Minä otin bearnaisekanan ja kaveri halusi olla femme fatale. En suosittele, enkä valita - elämän juhlahetkille on aina aikansa.
BEARNAISEKANA 12,90 €
Maustettuja kuorellisia lohkoperunoita, savubarbequekasviksia ja bearnaisekastiketta.
FEMME FATALE 19,90 €
Härän marmorifileepihvin kumppaninaan tomaattia ja brie-juustoa, yrttiöljyä ja vaaleaa balsamicoa sekä savubarbequekasviksia.
Kerrassaan ihanaa on sekin että kaverin testitulokset on nyt puhtaiksi todettu ja hän sai rankkojen hoitojen jälkeen nyt terveen paperit.

EDIT: Tämänpäiväisessä sunnuntaiklassikko-postauksessaan Lepis muistelee yhteistä Ruisrock-historiaamme vuodelta 1991. Hmmm, sepä olikin hyvä kaiku menneisyydestä - mä olenkin juuri pääsemässä siihen vaiheeseen että nyt koomasta noustuani aion palata takaisin omaksi itsekseni. Tuo oli mukava palanen hajonneeseen palapeliin.