5.9.08

Uusi leiska tänään


Vaihtelu virkistää!
Hyvää viikonloppua kaikille!

Aloitin uuden Halo Efektin Kuvatulva -blogin tänään. Nyt lupaan että tästä uudesta tulee nyt se puhdas kuvablogi, mitä olen ollut perustamassa jo vuosituhannen taitteesta - päätyen aina mutkan kautta johonkin muuhun. Saapa sitten nähdä mitä sinne kertyy ajan kanssa...

Haisaappaat» Imagon kohotus

Täytyyhän munkin yrittää edes jotenkin uudistua kun -GF-:lläkin on täysi hybridinen evoluutioprosessi blogissa jo täydessä käynnissä. Haisaappaissa ollaankin "kehittämässä brändia kauttaaltaan -Tavoitteena lukijan näköinen interaktiivinen media ja pitempi tähtäin on siirretty vuoteen 2015"
"Brändääminen ja design ovat keskeisiä menestymisen edellytyksiä bloggaamisessakin. Jotta anonyymi pseudonyymi voi toimia verkossa virikkeellisesti ja keskittyen sisältökysymyksiin, hänen on täytynyt ulkoistaa prosessejaan. Lisäksi näkyvyyden kasvun edellytyksenä on se, että ponnistukset saavat jalansijan ulkomailta. Tässä tulee kielitaito (härmä, risteilyruotsi, fingliska) ja hyvä supliikki näyttelemään keskeistä roolia.

Long Tailista korjataan satoa, uutuuksia implementoidaan ja pitkä tähtäin on suunnattu vuoteen 2012. Sen pidemmällehän ei kannatakaan vielä suunnitella kalendaaristen epämääräisyyksien johdosta", linjaa Halo Efekti omien blogiensa tulevaisuutta.