24.11.08

60 vuotta yhdessä, kunnes sosiaalitoimi erottaa

Yli 60 vuotta naimisissa olleet sijoitettiin eri vanhainkoteihin - Uutiset - Ilta-Sanomat

Kyllä tällaiset uutiset saavat N-I-I-N vihaiseksi. :(

Nämä ihmiset ovat virkansa puolesta vastuussa, heille voi siis laittaa sähköpostitse (@hel.fi) mielipiteensä tiedoksi:
"Toivon vilpittömästi että kun kyseiset naiset tulevat vanhoiksi heidät todella erotetaan läheisistään ja heitä kohdellaan juuri niin julman epäinhimillisesti kuin he näyttävät pitävän sopivana. Ei muuta kuin vaippa pöksyyn ja rauhoittavia naamariin", uhoaa Halo kiihtyneenä.

Omat vanhempani ovat olleet yhdessä 50 vuotta. Jos heille yritetään tehdä tulevaisuudessa sama temppu ja sosiaalitoimen puolesta heidät erottaa elämän ehtoopuolella - voin taata ja allekirjoittaa että heillä on verikoiran sitkeydellä ja ärhäkkyydellä kuntapäättäjien kimppuun käyvä puolustaja ja se henkilö olen minä.

Veijonkin silmät ovat aivan ymmyrkäisinä että "mitähäh, ei saa olla rakkaiden kanssa vaan sosiaalitantat erottaa perheestä? Kamalaa!".

EDIT 26.11.2008: Median ja yleisön ennennäkemättön runsaasta palautteesta johtuen tarina on saanut onnellisen käänteen. Pariskunta pääsee taas yhteen asumaan. Tässä taas näkee julkisuuden voiman. Kriittisesti voi vaan ihmetellä, miten tämänkin päivänselvän asian kuntoonsaatto vei kolme vuotta.