18.11.08

FACEinHOLE, slaves, pirates & and another greenwash PR-disaster


Create your own FACEinHOLE


Obama syntynyt Keniassa ja niin muodoin ei kelvollinen Yhdysvaltain pressaksi?
Olisinko tänään Mona Lisa vai Maggie Thatcher?
Nyt on samantyyppinen lajien sukupuuttoon kuolemisen episodi käynnissä, kuin vaikkapa dinosaurusten hävitessä lajikirjosta. Aika aikaa kutakin, vai?
Tämähän nyt on yhtä pyristelyä tämän ilmastonmuutosteknologian kanssa. Kun nokka irtoaa tervasta, pyrstö jää kiinni - ja päivastoin. Nyt on luotu maapallolle taas aivan uusi helvetinkonemekanismi ihmisen toimesta. Kun lähdetään poistamaan yhtä ongelmaa, ilmenee kohta että on vain pahennettu tilannetta dramaattisesti.

Miltä sinusta tuntuisi kun olet ostanut (ja maksanut maltaita) uudet aurinkopaneelit ja sinulle kerrotaan, että niiden valmistuksessa on käytetty NF3-nimistä ainetta joka on yli 17 000 -kertaisesta haitallisempi kasvihuonekaasu kuin hiilidioksidi? Tuntisitko itsesi petetyksi?

"When industry began using NF3 in high-tech manufacturing, it was hailed as a way to fight global warming. But new research shows that this gas has 17,000 times the warming potential of carbon dioxide and is rapidly increasing in the atmosphere – and that's turning an environmental success story into a public relations disaster.

Hypothetical question: You're heartsick about global warming, so you've just paid $25,000 to put a solar system on the roof of your home. How do you respond to news that it was manufactured with a chemical that is 17,000 times stronger than carbon dioxide as a cause of global warming?"

Noh, sanoi naakka kun nokka katkes (2001. Mato Valtonen)

Eikä ole maailma muutenkaan vielä valmis. Aikamoinen ongelma sekin että 27 miljoonaa ihmistä on orjana, mikä on enemmän kuin koko Australian väkimäärä - vaikka meille opetettiin Jyväskylän Halssilan kansakoulussa 1960-luvulla että orjuus loppui Yhdysvaltain sisällissotaan. Ja paskanmarjat se mihinkään loppui!
Welcome to the Not For Sale Campaign - The global slave trade presently holds 27 million people in bondage
Niin ne koulussa opetti myös ettei merirosmojakaan enää muka ole. Ja katinkontit...