15.12.08

Twiittailua Twitterissä


Yhtäkkinen aalto suomalaisia jaikuajia aktivoitunut Twitterissä. Minäkin. Ilta meni tuttuja haeskellessa ja sivun leiskaa säätäessä ja muokatessa omilla kuvilla ja väreillä.

Ennakoiko tämä sossumedia-aktivistien siirtymää vai sekakäyttöä? Itselläni on ainakin tuo kielikysymys ratkaisematta - suomi, englanti vai molemmat. Pikkaisen saattaa alkaa tuskastuttaa, jos kaksi suomalaista sanailee toisilleen jatkuvasti fingliskalla - vain siksi että palvelussa on paljon englanninkielisiä? Jaikussahan mielenkiintoisin keskustelu on käynyt härmän kielellä.

Finnish Jaiku Community Fights Back. Hard! | ArcticStartup

Mikrobloggaamisen tekstiviestimerkkirajoituksen voi ohittaa twitblogs.com -palvelussa, siellä voit myös lisätä kuvia ja videoita streamiin sekä lyhentää linkit. Tämä edellyttää että luotat tunnuksesi rajapinnan kautta ulkopuoliselle palvelulle. Näitä erilaisia "lisukkeita" on valtavasti. Media-ammattilaisille on tarjolla jos jonkinlaista kilkettä, millä mikroblogipalvelusta tulee seurattava media muiden joukossa. Reaaliaikainen ja globaali.

PR 2.0: Twitter Tools for Community and Communications Professionals
VIA Sampsa

Siis jos pyörit siellä Twitterissä sinäkin, niin tee kuten sossumediassa on tapana, täppää minut rohkeasti kontaktiksi sielläkin.

Jaikuni ja twitteröintini näkyvät sivupalkissa, ne ovat nettipresenssin sivuhuomautuksia.

monitter : real time, live twitter monitor | free live twitter embed widget