23.1.09

Kuolleet ja syntymättömät sekä Musta Pekka


Minulla harvoin tulee hetkiä, milloin jään sanattomaksi. Tänään tuli sitten sellainen hetki.

Ensin aamulla havaitsin netissä että Norjassa oli ammuttu alakoulun pihalla ihminen, ampuja oli poliisi. Iltapäivällä sitten huomasin että Belgiassa oli puukotettu lastentarhassa pikkulapsia ja hoitaja silmittömästi, BBC:n mukaan kolme lasta ja yksi hoitaja kuoli, 13 lasta haavoittui. Murhamies oli maalannut kasvonsa mustavalkoiseksi "jokeriksi"

"Once again a master criminal stalks the city streets -- a criminal weaving a web of death about him -- leaving stricken victims behind wearing a ghastly clown's grin -- the sign of death from THE JOKER!"

-- Batman #1, 1940

EDIT 25.1.2009 uusi linkki lisätty:
The Copycat Effect: Dendermonde Joker
Koska ajattelin sinisilmäisesti että vauvan puukottaminen on todella harvinaista, kirjoitin hakukoneeseen "babies stabbed" päästäkseni kans.väl. median alkuperäislähteille. Järkytyksekseni havaitsin, että Google tuo noin 2 540 000 osumaa haulle babies stabbed.

Äitinä menin aivan hiljaiseksi. Tämä on julma maailma.

Siitä tuli mieleen vastikään tallentamani linkki.
"Since 1973, the abortion industry's own statistics indicate that 50 million pregnancies have been terminated within the first six months following conception. Let's put that number in perspective.
Fifty million is 8 times the number of people put to death in Hitler's death camps."
50 miljoonaa raskautta keskeytetty yksistään Jenkeissä vuoden 1973 jälkeen. En ole mikään uskonnollinen fundamentalisti, mutta lukema on mykistävä. "Aborttiteollisuus", "perhesuunnittelun muoto", "vapaus valita"...

Ajankohtaista, sillä Barack Obama on muuttamassa aborttilainsäädäntöä sallivammaksi.