26.1.09

Pelasta maailma pullakahveilla - 6.2.2009 JkyläPelasta maailma pullakahveilla – osallistu 6.2. Porkkanamafian tempaukseen!

"Porkkanamafian Jyväskylän ensimmäinen tempaus järjestetään perjantaina 6.2. Mummin Pullapuodissa, Kauppakeskus Forumissa. Tempauksen tuottamasta myynnistä kahvila on sitoutunut käyttämään 100 % energiatehokkuutensa parantamiseen. Mitä enemmän ihmisiä saadaan liikkeelle, sitä suurempi tulee olemaan energiatehokkuuden edistämiseen menevä rahasumma.

Porkkanamafian tempaukseen voi osallistua kuka tahansa käymällä tempauspäivänä Mummin pullapuodissa vaikkapa porkkanakakkukahveilla. Kahvila avaa perjantaina ovensa klo 8.30 ja sulkeutuu poikkeuksellisesti vasta klo 19.00.

Jos ei pääse paikalle kahvilaan, tempaukseen voi osallistua myös tilaamalla Mummin Pullapuodista koko työporukalle perjantaipullat jo ennakkoon. Puodin pullakuski toimittaa pullat perille työpaikalle tai vaihtoehtoisesti ennakkoon tilatut pullat voi käydä noutamassa tempauspäivänä itse. Ennakkotilaukset perjantaita varten tulee tehdä torstaihin 5.2. klo 12 mennessä (puh. 014 337 6767). Myös tehdyistä ennakkotilauksista saadut tulot menevät kokonaisuudessaan energiatehokkuuden edistämiseen. Rahojen käyttökohde tarkentuu tapahtuman jälkeen energia- ja ympäristöasiantuntijoiden avulla, kun lisätulojen määrä on selvillä.

Lisätietoja:
- Jyväskylän Porkkanamafia: Sari Asikainen (050 326 6845, sariasikainen[at]gmail.com) tai
Kati Kankainen (0400 361 365, kati.kankainen[at]jkl.fi)
- Mummin Pullapuoti: yrittäjä Timo Liponen (0400 646 145, mummi[at]mumminpullapuoti.fi)
- www.porkkanamafia.fi

Porkkanamafia
Porkkanamafia on kansalaisliike, joka harjoittaa uudenlaista kuluttajavaikuttamista, jossa yrityksille tarjotaan porkkanaa, ei keppiä. Porkkanamafia kilpailuttaa eri toimialojen yrityksiä sen perusteella, kuinka paljon järjestetyn ostotempauksen tuomasta lisämyynnistä yritys on valmis sijoittamaan yrityksen energia- tai materiaalitehokkuuden parantamiseen. Parhaan prosenttiosuuden luvanneeseen yritykseen järjestetään ostotempaus. Tempaukset yhdistävät kuluttajat äänestämään lompakoillaan. Porkkanamafialaiset tempaisivat ensimmäisen kerran syyskuussa 2008 helsinkiläisessä ravintolassa. Ravintolaan hankittiin tempauksessa tuotetulla 6594 euron lisätulolla uusi energiatehokkaampi pakastin ja valaistusta."
Pakota kaikki tuttusi paikalle. Ota mummosikin mukaan! :D

Tempauksen Facebook-sivu

Huom! Ohjelmapuoli on kuulemma vielä vähän avoinna. Pitäisi saada tempauksen hengen mukaisia esiintyjiä/artisteja mukaan lyhyellä varoitusajalla ja ilmaiseksi. Jos olet itse sellainen, tai tunnet jonkun - ilmoittaudu Katille tai Sarille (yhteystiedot yllä).