25.2.09

"Kissi <3"


Totuusministeriössä on virallinen kannanotto ja teoriapohjainen selvitys hyvän kuvan ominaisuuksista ja lainalaisuuksista.

Vaatimattomana alisuoriutujana en edes yritä päästä tässä postauksessa tason I yläpuolelle ;D
"I-tasolla kuvan sisältö ratkaisee kuvan hyvyyden. Kuvat omasta ja kaverin lapsesta, lemmikkieläimestä tai häistä ovat hyviä, koska niissä esiintyvät asia ovat kivoja ja lähellä sydäntä. Kuvat rapistuneista rakennuksista, laitapuolen kulkijoista tai Afrikan aids-orvoista eivät ole hyviä, koska niissä esiintyvät asiat ovat ikäviä. Ammattilaisen tai kuvista rahaa pyytäneen ulkopuolisen tahon ottamat kuvat ovat myös automaattisesti hyviä, mikäli em. asia muistetaan mainita", toteaa Nokku asiantuntevasti.
Koska en ole enää vuosiin pyörinyt valokuvausfoorumeilla, olisi tosiaan kiva mielen virkistykseksi (ja sen palauttamiseksi mieleen että miksi en) - jos vaikka laittaisitte kommenttejanne ja neuvojanne miten kuvasta olisi tullut parempi ja kuinka voisin kehittyä kuvaajana ja valokuvataiteilijana :)

Sana on vapaa!

P.S. Tämän järkyttävämmäksi ei uutinen voi mennä.
"Well, stories don't get much worse than this. A 14-year-old boy in China was killed when his chair exploded, sending chunks of metal into his rectum. The bleeding this caused killed him."
Omakohtaisesti arveluttavaksi asian tekee se tosiseikka, että duunissa omankin pyllyni alla on tuollainen ballistinen aseistus 8[