20.2.09

Suomen sossumedia-aktivistien BrightKite invaasio

Ja taas on sosiaalisen median Suomi-skenessä käynnissä säpinää...

Sankat joukot ovat nyt tutkimassa BrightKite -palvelua.
Eilisen jälkeen olen saanut lukuisia ystäviä/kontakteja. Elikkäs on samoja kavereita kuin muissakin sosiaalisen median palveluissa :)

Korostettakoon omasta ja muiden puolesta että kyseessä ei ole mikään ns. "vaikeapääsyinen sisäpiiri"- vaan kaikki kiinnostuneet ja innokkaat ovat tervetulleita joukkoon mukaan.

Jaikussa (linkki mobiiliversioon)meillä on ollut huikeita keskusteluja ja puuhasteluja. Siellä tavataan toki vieläkin, mutta viimeaikoina Jaikun downtime on ollut "vähän runsaahko". Nytkin se on parasta aikaa keturallaan.

Samat henkilöt ovat myös Twitterissä. Kun löytää tutun avatarin, se on kuin takuu kivasta seurasta.

Kaikissa palveluissa on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta ne ovat jännästi erilaisia. Twitterissä moni on vaihtanut keskustelukieltäkin englanniksi. Pitkiin suomenkielisiin keskustelutreadeihin Jaiku on ollut tähänastisista paras alusta, ja siellä onkin tosiaan ollut riemastuttavan korkeatasoista sanansäilän heilutusta.

BrightKitessa maantieteelliset koordinaatit saavat aikaan mielenkiintoisia uusia ulottovuuksia ja siinä on runsas design eli löytyy vaikka mitä välilehteä ja namiskuukkelia. Oli esim. hauska seurata yhden kaverin matkustusta junassa Jyväskylästä Kotkan suuntaan, kun mokkula päivittyi kartalla automaattisesti matkan edistymisen tahdissa.

Täman näköinen on BrightKiten SUOMISEINÄ eli ihmiset joiden paikkatieto on Härmlandian sisällä.

Mielenkiintoista. Tule sinäkin tutustumaan ja täppää meidät rohkeasti kavereiksi.
Sivupalkkini feedien kautta pääset jäljilleni sosiaalisen median sokkeloissa.

Olen siis myös täällä:
http://brightkite.com/people/HaloE

P.S. Sanoma Digitalin omistama Blogilistakin on uudistunut ainakin ulkonäöltään, oma esittelysivuni. Jos minun pitäisi etsiä uusia suomalaisia blogeja, suunnistaisin sinne vaikka blogien lukuun on kätevämpiäkin tapoja.