7.4.09

Environmentalisti lähestyy Fonectaa meilillä


Halo E laittoi palautetta Fonectalle kun se useissa blogeissakin linkitetty ja jo löydetty kieltolomake on mysteerisesti hävinnyt Fonectan sivuilta.
"Haluan kieltää puhelinluettelon jakamisen itselleni. Missä se kieltolomake on? En halua Keski-Suomen paperista puhelinluetteloa missään tapauksessa koskaan enää jaettavaksi postilaatikkooni." lähestyi Halo topakasti Fonectaa meilillä eilen.
Fonecta vastasi seuraavana päivänä:
"Posti jakaa puhelinluettelon jokaiseen kotitalouteen maksutta. Sen voi kieltää laittamalla postilaatikkoon lapun "ei puhelinluetteloita".", valaisi Fonecta tänään.
Olenko minä jotenkin kärsimätön ihminen jos tuollainen vastaus saa minut lähinnä raivostumaan? Miten sinä suhtautuisit vastaukseen? Vai että vielä ilmainen, pitäisikö hyppiä riemusta?
"No jumanklavita, vielä kun vähän kerään adrenaliinia olen valmis keräämään kaikki paperiset puhelinluettelot meiltä ja menen henkilökohtaisesti SYÖTTÄMÄÄN ne jollekin Fonectan johtajalle.", kihisee environmentalisti Halo :(

Eikös sen voisi laittaa asiakaspalautuksena lähettäjälle takaisin kuten kaikki muutkin tilaamattomat ja ei-toivotut tuotteet?