25.4.09

Vain Kissamaulle ja Lepikselle :)

Tämä päivä meni, kuten edellisen viestin kommenteissa jo kerroin, pihahommissa. Haravointia, kompostointia ja norjanangervon leikkaaminen tappiin, myyränjärsimien oksien poltto teräsastiassa ja sammaloituneen rappujeneduskiveyksen esiinkaivelu yms. epävalokuvauksellista puuhastelua. Aamusta iltaan.

Tuollaiselta näyttää lumihangen alta paljastunut myyränsyömä norjanangervo, joka olikin ylikasvanut reuhka. Nuo oksat on nyt poltettu, luultavasti se vielä lähtee kasvuun. Täytynee ruveta leikkaamaan sitä ahkerammin, oli se senverran järkyttävä esitys paraatipaikalla :)
"Ex-mieskin kävi hakemassa vähän kamojaan, siitä ei olekaan kuulunut mitään moneen kuukauteen. On kuulemma muuttanut takaisin Jyväskylään naisensa kanssa. Etsin sille ne kamat mitä se tuli hakemaan ja totesin että miten vieras hän minulle on kymmenvuotisesta avioliitostamme huolimatta.

Ei ole olemassa mitään vanhaa mihin palata, milloinkaan - luojan kiitos. Minulla on ollut eromme jälkeen tasapainoinen, iloisempi, pirteämpi ja rauhallinen olo. Välillä vähän yksinäinen, mutta paljon vähemmän kuin silloin kun olimme vielä naimisissa.

Hän huomasi miten olen muuttanut kotia nyt yksin ollessani, sekään ei muistuta mistään vanhasta. Nyt sisustus alkaakin olla minun näköinen, home sweet home.

Vielä kun hän hakisi loputkin kamansa, mutta nyttenkään ei kuulemma ole oikein tilaa minne niitä viedä - sanoi kyllä tulevansa ne hakemaan viimeistään kesällä", tämä on siis tiedoksi vain Kissamaulle ja Lepikselle - muut älkää lukeko ;D