9.5.09

Äitienpäiväkortti ja haravahommat


Nyt vasta rupesi satamaan. Kerkesin koko aamun haravoida tuolla pihassa mukavassa pilvipoudassa. Syksyinen haravointi on aivan turhaa, mutta keväällä sitä pitää vähän tehdä, että perennat löytyvät vanhan kuivan heinän seasta. :)

Homma jäi vähän kesken kun sade alkoi, mutta sen päätyttyä tarvitsee vain kottikärryillä kasat lehtikomposteihin, joihin tulee ensi kevääseen mennessä valmista multaa. Mietin kokeilisiko jo tänä kesänä kasvattaa kompostin päällä jotakin. Kurpitsa kävisi varmaan hyvin, mutta en viitsi ruveta isojen kurpitsojen kanssa säilöntäpuuhiin syksyllä. Täytyy keksiä joku muu vastaava kasvi.

Koska puuhat oli taas vähemmän valokuvauksellisia, laitetaan äitienpäiväkortti - vaikka minun äitini ei internetkorttia näe kun ei ole intternettiäkään. Menen häntä tervehtimään sunnuntaina.

Kiitokset Kissamaulle, minun oma äitienpäiväkorttinihan on täällä.

Illalla lämpiää sauna ja jos sade lakkaa, niin ruoka on tarkoitus valmistaa pihalla loimugrillillä. Se on nyt siirretty tuonne saunan edessä olevan pöytäryhmän yhteyteen. Nuotiopaikka on vielä siellä missä ennenkin, mutta kannoin grillin sinne missä ihmiset yleensäkin oleilevat.

Eilen sääsin vähän varaston repsottavaa ovea suorempaan, ex-mies ei saanut sitä ikinä korjattua. Täytyy laittaa se kuntoon viimeistään kesälomalla, siihin pitää naulata valkoiseksi maalattu lauta. Ihan kivaa puuhastelua, mutta ei sitä viitsi sateessa tehdä.

Äitienpäivän kunniaksi sivupalkkiin on laitettu viikon piisiksi vuoden 1972 hitti Pop Topsin - Mamy Blue