Nonnih, nyt sitä kukkaruukuissa siemenistä kasvatettua luomumangoldia sitten päästiin syömään ensikerran. Lisukkeen seassa oli myös muutama lehti itsekasvatettua keräsalaattia ja yksi kaupan tomaatti.
Mangoldeissani on kauniit punaiset tai keltaiset lehtiruodit. Nam!
:) Kiitos Lepis vinkistä kun keväällä kysyin mikä olisi kaunis ja syötävä kasvis!
Alla näkyy eilen valmistettua lohipastaa:
400 gr sarvimakaronia (pussillinen) keitettynä
100-200 gr kypsää lohta
mausteita oman maun mukaan (esim. suola, pippuri, basilika, sipuli, tilli tms)
+
lautaselle vielä ketsuppia, salaatinkastiketta yms. maun mukaan
***
Herkkuhetki radionkuuntelun lomassa. Ah!
Tämä soi (mainioon tulkintaan voi riittää huulisynkka ja blayback).
Onni muodostuu pienistä palasista! :D
400 gr sarvimakaronia (pussillinen) keitettynä
100-200 gr kypsää lohta
mausteita oman maun mukaan (esim. suola, pippuri, basilika, sipuli, tilli tms)
+
lautaselle vielä ketsuppia, salaatinkastiketta yms. maun mukaan
***
Herkkuhetki radionkuuntelun lomassa. Ah!
Tämä soi (mainioon tulkintaan voi riittää huulisynkka ja blayback).
Onni muodostuu pienistä palasista! :D