Pages

14.7.09

Uudensadon mangoldia ja lohipastaa



Nonnih, nyt sitä kukkaruukuissa siemenistä kasvatettua luomumangoldia sitten päästiin syömään ensikerran. Lisukkeen seassa oli myös muutama lehti itsekasvatettua keräsalaattia ja yksi kaupan tomaatti.

Mangoldeissani on kauniit punaiset tai keltaiset lehtiruodit. Nam!
:) Kiitos Lepis vinkistä kun keväällä kysyin mikä olisi kaunis ja syötävä kasvis!


Alla näkyy eilen valmistettua lohipastaa:
400 gr sarvimakaronia (pussillinen) keitettynä
100-200 gr kypsää lohta
mausteita oman maun mukaan (esim. suola, pippuri, basilika, sipuli, tilli tms)
+
lautaselle vielä ketsuppia, salaatinkastiketta yms. maun mukaan



***
Herkkuhetki radionkuuntelun lomassa. Ah!
Tämä soi (mainioon tulkintaan voi riittää huulisynkka ja blayback).
Onni muodostuu pienistä palasista! :D